Ny ærespris deles ut under årets Rockheim Hall of Fame-seremoni

Denne gjeve oppmerksomheten, som vil komme som en stor overraskelse for mottakeren, vil deles ut I Olavshallen søndag 28.mai.

Rockheim Ærespris skal hedre alle de som jobber på baksiden i norsk musikkindustri, de som gjør at stjernene skinner. Enten det er foran, eller bak scenen så er det noen som holder i trådene og sørger for at ting blir en suksess.

  • Sissel Guttormsen
    1/1
    Rockheim/Rikke Sørlie Langø

Direktør på Rockheim Sissel Guttormsen, sier: “Rockheim er stolt over å dele ut denne nye æresprisen samtidig med innlemmelses-seremonien til Hall of Fame. Vi som har formidling av norsk populærmusikk som oppgave, erkjenner betydningen til de mange som har virket "i kulissene" og bidratt til utviklingen, kvaliteten og kunnskapen om norsk pop og rock.”

  • Terje Nilsen
    1/1
    Rockheim/Rikke Sørlie Langø

Prosjektleder Rockheim Hall of Fame, Terje Nilsen, sier: "Vi har lenge hatt et ønske om å introdusere denne prisen da musikkbransjen inneholder ikke bare musikere, men også andre som fortjener honnør."

Rockheim Ærespris er ikke en del av Rockheim Hall of Fame-prosjektet, men er en selvstendig pris som vil deles ut årlig.