Lars Martin Myhre og Perry Stenbäck

I 2017 er det 43 år siden Lars Martin Myhre begynte med musikk på heltid og han har hatt en mangfoldig karriere. 10.september kan du oppleve Lars Martin Myhre og gitaristen Perry Stenbäck live på Rockheim Scene.

  • Foto: Christine Dueholm
    1/1
    Foto: Christine Dueholm

I anledning utstillingen Ei vise er så mangt inviterer Rockheim til konsert med Lars Martin Myhre og Perry Stenbäck 10.september på Rockheim Scene!

Du har helt sikkert hørt sanger av Lars Martin Myhre, enten de har vært fra hans 31 år lange samarbeide med Odd Børretzen eller fra noen av hans soloplater. Sanger som ”Deja vu”, Trøstesang”, ”Hun lignet på en som var pen”, ”Oppbrudd igjen” og ”Skip som møtes i natten” ha vært hyppig spilt på NRK P1. Han har komponert film- og teatermusikk, han har deltatt på nærmere 70 plater, han har samarbeidet med utallige andre artister og mottatt fire spellemannspriser. Lars Martin omtales ofte som en ”melodiens mester”. 

Denne gangen har Lars Martin valgt å ta med seg sin svensk/danske kollega Perry Stenbäck på tur. De har jobbet sammen en rekke ganger i studio og på turne, og med fantastiske tilbakemeldinger. Perry Stenbäck er gitarist, sanger, multi-instrumentalist og komponist, født i 1970 i Stockholm, men bosatt i Danmark siden 1994. Har medvirket på utallige plater som studiomusiker, turnert med en rekke artister, bl.a Sebastian. Har vært nominert til, og fått flere danske ”Grammy'er”, bl.a.for "Årets instrumentalist 2009" og han kom på 2.plass i Ekstrabladets leseravstemning "Danmarks beste gitarist 2010".  

Ved hjelp av fantastiske låter, strøkent gitarspill og en fabelaktig fortellerevne vil publikum få en minneverdig og morsom kveld hvor verken smil eller tårer er langt unna. 

Billetter 190,- (+ gebyr ved kjøp på Hoopla.no) kan kjøpes på Hoopla.no eller i billettluken på Rockheim. 

Billettsalg her: https://rockheim.hoopla.no/sales/2603633564

Konsertstart kl.19.30