Påskeferien på Rockheim

I hele påskeferieuka byr vi på Barnas Time, introduksjon til den temporære utstillingen ´Ei vise er så mangt´ samt åpen omvisning i hovedutstillingen!

  • rockheim_20001.jpg

Barnas Time kl.12: Her får de yngste oppleve Rockheims «hemmelige» lokaler, kanskje tegne i Knutsen & Ludvigsen-rommet og oppleve lydanlegget på Rockheim (på forsvarlig vis, så klart!). Oppmøte i resepsjonen. 

Intro til ´Ei vise er så mangt´ kl.13: Bli med på en kort introduksjon til den skiftende utstillingen "Ei vise er så mangt". Dette er en utstilling om norsk visesang, visetradisjoner, visebølgen, viseartistene og ikke minst visas betydning for utviklingen av den norske populærmusikken.

Åpen omvisning i hovedutstillingen kl.14: Rockheims faste utstilling, Tidstunnellen, er utformet som en reise gjennom nyere norsk musikk og kulturhistorie. Her beveger du deg fra 1950-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Artister, musikken og rockens verktøy løftes frem i lys av de ulike tiårenes kulturhistorie. Under en omvisning vil du få en innføring i populærmusikkens utvikling i Norge og en veiledning i bruk av den interaktive utstillingen.

Alt er inkludert i inngangsbilletten - og husk at alle barn under 16 år kommer gratis inn på Rockheim! 

I påskeferien har Rockheim noe endrede åpningstider. Lørdag før palmesøndag til og med 1. påskedag kan du besøke museet mellom kl.11 og kl.16. Rockheim er stengt hver mandag, og dette inkluderer også den første dagen i påskeferieuka mandag 10.april.

  • 41Z2234-Edit.jpg