Restauranten

Restauranten Rockheim by Scandic Nidelven ligger i 5. etasje, og har fantastisk fjordutsikt, stor utendørsterasse og en meny tilberedt med omsorg og kreativitet. Kokker fra Scandic Nidelven gjør seg stadig bemerket i kokkekonkurranser både nasjonalt og internasjonalt. På Rockheim bruker de kortreiste råvarer, lagd fra grunnen av: ekte mat, til fornuftige priser.

  • Restauranten
    1/1

Ordinære åpningstider

Tirsdag til fredag: 11 – 18 (Salg av mat og drikke stenger kl.17.30)
Lørdag og søndag: 12 – 17 med buffet mellom kl 13-1530 (Kjøkkenet stenger 16.30. Siste mat- og drikkebestilling kl 16.30)

Mandager: stengt

Du trenger ikke løse billett til museet for å spise i restauranten.

Booking av festmiddager, selskaper og arrangement

Britt Lovise Husby
73 56 80 27
brittlovise.husby@scandichotels.com

Merk din henvendelse med “Rockheim”

Scandic Nidelven har opparbeidet seg en svært tydelig posisjon på egenprodusert ”ekte mat”, er utnevnt til Norges beste hotellkjøkken av fagbladet Horeca og har fått pris for beste hotellfrokost ti år på rad.

I museets særegne og prisbelønte arkitektur ligger alt til rette for en happening utenom det vanlige. Vi tar imot både konferanser, seminarer, get togethers, icebreakers, lanseringer, plateslipp, wine & dine, konserter, mini-festivaler, etc.

Mange vil se utstillingene når de besøker Rockheim, og kombinert med opplevelser og bevertning på Rockheim Scene, i vestibylen eller i Rockheim Panorama – restauranten omkranset av terrasse med utsikt til fjord og by – blir opplevelsen komplett.

Vi ønsker små og store arrangører velkommen, og tar i mot til alle typer arrangement og produksjoner.

Selskap kan også avholdes utenfor de ordinære åpningstidene, men dette betinger servering til minimum 50 personer.

Konferanse/seminar

Det tekniske utstyret og ikke minst lyden i Rockheim Scene er av ypperste kvalitet, og alt ligger til rette for å krydre konferansen med et musikalsk innslag fra scenen.

Vestibylen er et hyggelig vrimleområde i pausene, og frisk sjøluft finner du rett utenfor døren.

Lunsjen inntas i Rockheims restaurant med sin unike utsikt og upolerte arkitektur. Å kombinere konferansen med et besøk i utstillingen er noe mange gjester setter pris på.

Konferansen inkluderer:

  • Leie av Rockheim Scene til konferanse.
  • Lerret, projektor, talerstol, mikrofoner og taleanlegg.
  • Oppsett av scenen ihht. til avtale.
  • Møtevert som bistår med grunnleggende teknisk hjelp.
  • Servering av lunsj, kaffe/te og isvann.