Tommy Tee & All Stars til Rockheim Hall of Fame-seremoni

Tommy Tee & All Stars er det ferskeste programslippet til årets Rockheim Hall of Fame-seremoni søndag 28. Mai i Olavshallen.

  • Foto: Noah L Williams
    1/1
    Foto: Noah L Williams

Tommy Flåten, kjent som Tommy Tee, er DJ, graffitimaler og produsent fra Storo i Oslo. Tommy Tee har siden slutten av 1980-tallet vært den ledende skikkelsen i norsk hiphop. Som redaktør for magasinet FatCap og programleder for programmet Strictly Hip Hop på Rainbow Radio skapte han seg et navn i det lille hiphop-miljøet i Oslo fra 1988. I 1993 ble han programleder for National Rap Show på NRK P3, og samtidig begynte han for alvor å jobbe som produsent og remikser. 

Tees karriere spenner seg lang og bred og inkluderer flere plateutgivelser, med albumet Bonds, Beats & Beliefs (1998) I spissen. Høsten 2013 fikk Tommy Tee en del oppmerksomhet som produsent og med-rapper på Don Martins 'Nilsen'. Samme år var han også en av mentorene på TV-programmet 'The Voice' på TV2. I 2016 mottok Tommy Tee hedersprisen under Spellemannsprisen.

I tillegg til Tommy Tee & All Stars vil Johndoe, Inger Lise Rypdal, Kirsti Sparboeog flere ta del i å hylle Dizzie Tunes, Raga Rockers og Popol Ace som innlemmes  i Rockheim Hall of Fame denne kvelden.

Programleder er Thomas Felberg, kjent fra tv-programmene Tidsbonanza, Stjernekamp, sine musikkprogrammer på radiokanalen P13 – og ikke minst som rockevokalist.

Det blir gjort opptak av seremonien, som blir sendt på NRK1 i beste sendetid, lørdag 03.juni kl.19.55. Programmet sendes også i reprise søndag 04.juni kl.16.20 på NRK1. 

Sikre deg billett til showet her: http://bit.ly/2kz4q2g

Følg Facebook-eventet her: https://www.facebook.com/events/371526173205898/