Rockheim søker ny restauratør

Vi søker en initiativrik driver av restaurantvirksomheten som vil være med å videreutvikle café/restaurantkonseptet på Rockheim i en bydel i sterk vekst og utvikling!

  • rockheimnytt.jpg

Rockheim er det nasjonale museet for populærmusikk og en avdeling av Museene i Sør-Trøndelag AS. Rockheim skal samle inn, ta vare på, forske på formidle norsk populærmusikk fra 1950-tallet og frem til i dag.

Rockheim er norsk populærmusikks kollektive hukommelse – en systematisk kunnskapsbank som danner grunnlag for opplevelser og fortellinger som gir folk økt innsikt i musikk, mennesker, kultur og samfunnet rundt oss.

Signalbygget Rockheim ligger på Brattørkaia i Trondheim, nært hurtigbåtterminal, hurtigrute- og cruiseskipsanløp, og med kort avstand til Trondheim sentralstasjon, flybuss og busstasjon. Pirbadet, Clarion Hotel & Congress og i nær framtid nytt BI-bygg og Powerhouse er nærmeste naboer.

Rockheim har stor aktivitet i museets åpningstid, på kveldstid og i helger. Museets velutstyrte konsertsal benyttes i egen regi, til eksterne utleie og med potensiale for ytterligere utvikling i form av konserter, klubbkvelder m.m.

I 2016 hadde Rockheim 63 374 besøkende.

  • Side2_restauranten.jpg

Vi søker en initiativrik driver av restaurantvirksomheten som:

  • vil være med å videreutvikle café/restaurantkonseptet på Rockheim i en bydel i sterk vekst og utvikling
  • vil arbeide i tett dialog med Rockheim når det gjelder felles markedstiltak og strategi
  • har erfaring med gjennomføring av store selskaper, eventer, konferanser og kunde-arrangementer
  • vil være en kreativ samarbeidspartner som ser potensiale i museets besøkende og aktiviteter
  • ønsker å utvikle en egen og selvstendig profil og merkevare innenfor konseptet norsk populærmusikk
  • er klar for oppstart 1. januar 2018

For mer detaljert informasjon om oppdrag, kontaktpersoner, befaring og søknad kan Driftskonsept for restauranten på Rockheimfås ved henvendelse til direktør Sissel Guttormsen: sissel.guttormsen@rockheim.no. // 99 71 26 93

Søknadsfrist: 05.05.2017