Allsang-høsten 2020

Vi gleder oss til å dykke ned i vårt rikholdige arkiv blant slagere og hits fra den norske populærmusikken gjennom de siste 70 år, og ønsker velkommen til en ny allsang-høst på Rockheim.

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Datoer for allsang-høsten 2020:
26. august
30. september
28. oktober
25. november
16. desember: Avlyst. Grunnet nye anbefalinger fra myndighetene, avlyser vi allsangen
16. desember. Første allsang i 2021 er 17. februar.
Kontakt oss på mail til rockheim@rockheim.no eller telefon 73 60 50 70 for refusjon av kjøpte billetter eller andre spørsmål.

Rockheims husband, med sangere og musikere fra staben, vil lose publikum gjennom et utvalg kjente og kjære låter, med sangtekster godt synlig på storskjerm. Vi har ofte med oss gjesteartister, og mange av dem har en sentral plass i norsk populærmusikk.

Grunnet smittevern har vi foreløpig kun plass til 50 personer på hvert arrangement, inkludert ledsagere. Vi selger et begrenset antall billetter på Hoopla og åpner 20 plasser for forhåndspåmelding for Helse- og velferdssenter. Her gjelder førstemann til mølla-prinsippet og påmelding er bindende. 

Billetten til allsangen koster kr. 120,- + avgift og gir også adgang til Rockheims utstillinger, hvor man kan oppleve populærmusikk-historie fra 1950 og frem til i dag.

I vår restaurant kan du kjøpe kaffe og noe godt til, både før og etter allsangen. 

For forhåndspåmelding (gjelder kun Helse- og velferdssenter) eller spørsmål, kontakt oss på mail til rockheim@rockheim.no eller telefon 73 60 50 70. 

Velkommen!