Åpen dag på Rockheim

Velkommen til åpen dag på Rockheim søndag 22.april! Det blir gratis inngang og aktiviteter for hele familien - hele dagen! Ansiktsmaling, disco i konsertsalen, minikonserter med Rockheims husband og visetrioen Kølversnoa, improteater og kurs i hallingdans og hiphop!

PROGRAM

11.00-15.00 Ansiktsmaling for barn i mediateket 

11.00-11.30 Disco i konsertsalen med laserlys, røyk, ballonger og ablegøyer! DJ Gaute spiller opp til dans. 

11.40 Kurs i hallingdans i konsertsalenmed Mads Bøhle! Mads har danset halling og undervist dette til barn og ungdom nesten hele livet. Han har danset på blant annet Trøndelag Teater, vært med i Putti Plutti Pott i flere år og danset rundt omkring i verden. Han underviser i dans og hallingmorro der han bruker moderne musikk og tradisjonell folkemusikk i en spennende kombinasjon.

12.00 Konsert med Rockheims husband på EDDA-rommet!Husbandet kommer til å gjøre et bredt knippe av deilige 70-talls låter og tar deg med til det fortryllende tiåret; syttitallet.

12.00 Improteater med Powerimpro på Knutsen & Ludvigsen-rommet. Dette ensemblet opererer i skjæringspunktet mellom teaterimprovisasjon og musikk. Konsert, teater, eventyr, drama – alt improviseres frem underveis. En forestilling med Powerimpro er en deilig pakke med futt, fart og krutt! Førstkommende søndag kan du få med deg forestilling med Powerimpro (Sveinung Næss, Øyvind Rognstad, Bendik Haanshus og Knut Ola Vang)

12.00-12.30 Disco i konsertsalen med laserlys, røyk, ballonger og ablegøyer! DJ Gaute spiller opp til dans. 

12.30 Visekonsert med Kløversnoa i utstillingen Ei vise er så mangt. Kløversnoa bakset seg opp fra kvikkleira i Trondheim, og ved Nidelva skal den fortsette å spire og gro. Trioen består av tre vokalister med felles bakgrunn fra musikkmiljøet i byen: Lena Sylvia Hanssen, Anne-Grethe Nyhaug og Annelise Ofstad Aar. Kløversnoa byr på både rykende ferskt egetskrevet materiale, tonesatte dikt, og låter -med og uten egne arrangement. Snoa svinger seg i et bredt landskap innen folk-, bluegrass- og populærmusikksjangeren, og ved bruk av stemmen utnytter trioen sitt musikalske mangfold og brede sjangerspenn for å skape et særegent uttrykk.

12.40 Kurs i hallingdans i konsertsalen med Mads Bøhle! Mads har danset halling og undervist dette til barn og ungdom nesten hele livet. Han har danset på blant annet Trøndelag Teater, vært med i Putti Plutti Pott i flere år og danset rundt omkring i verden. Han underviser i dans og hallingmorro der han bruker moderne musikk og tradisjonell folkemusikk i en spennende kombinasjon

13.00 Konsert med Rockheims husband på EDDA-rommet. Husbandet kommer til å gjøre et bredt knippe av deilige 70-talls låter og tar deg med til det fortryllende tiåret; syttitallet.

13.00 Improteater med Powerimpro på Knutsen & Ludvigsen-rommet. Dette ensemblet opererer i skjæringspunktet mellom teaterimprovisasjon og musikk. Konsert, teater, eventyr, drama – alt improviseres frem underveis. En forestilling med Powerimpro er en deilig pakke med futt, fart og krutt! Førstkommende søndag kan du få med deg forestilling med Powerimpro (Sveinung Næss, Øyvind Rognstad, Bendik Haanshus og Knut Ola Vang)

13.00 Kurs i hip-hop dans i konsertsalen

13.30 Visekonsert med Kløversnoa i utstillingen Ei vise er så mangt. Kløversnoa bakset seg opp fra kvikkleira i Trondheim, og ved Nidelva skal den fortsette å spire og gro. Trioen består av tre vokalister med felles bakgrunn fra musikkmiljøet i byen: Lena Sylvia Hanssen, Anne-Grethe Nyhaug og Annelise Ofstad Aar. Kløversnoa byr på både rykende ferskt egetskrevet materiale, tonesatte dikt, og låter -med og uten egne arrangement. Snoa svinger seg i et bredt landskap innen folk-, bluegrass- og populærmusikksjangeren, og ved bruk av stemmen utnytter trioen sitt musikalske mangfold og brede sjangerspenn for å skape et særegent uttrykk.

13.30-14.00 Disco i konsertsalen med laserlys, røyk, ballonger og ablegøyer! DJ Gaute spiller opp til dans. 

14.00 Konsert med Rockheims husband på EDDA-rommet. Husbandet kommer til å gjøre et bredt knippe av deilige 70-talls låter og tar deg med til det fortryllende tiåret; syttitallet.

14.00 Kurs i hip-hop dans i konsertsalen

14.30 Visekonsert med Kløversnoa i utstillingen Ei vise er så mangt. Kløversnoa bakset seg opp fra kvikkleira i Trondheim, og ved Nidelva skal den fortsette å spire og gro. Trioen består av tre vokalister med felles bakgrunn fra musikkmiljøet i byen: Lena Sylvia Hanssen, Anne-Grethe Nyhaug og Annelise Ofstad Aar. Kløversnoa byr på både rykende ferskt egetskrevet materiale, tonesatte dikt, og låter -med og uten egne arrangement. Snoa svinger seg i et bredt landskap innen folk-, bluegrass- og populærmusikksjangeren, og ved bruk av stemmen utnytter trioen sitt musikalske mangfold og brede sjangerspenn for å skape et særegent uttrykk.

Alt er gratis og vi ønsker alle hjertelig velkommen til en herlig dag på Rockheim! 

Husk at restauranten vår, Rockheim Panorama, er åpen som vanlig og denne dagen har de et ekstra tilbud på barnebuffèt til 85,-! 

 • Bli med på disco i konsertsalen! Foto: Rikke Sørlie Langø
  1/1
  Bli med på disco i konsertsalen! Foto: Rikke Sørlie Langø
 • Ansiktsmaling for barn. Foto: Rikke Sørlie Langø
  1/1
  Ansiktsmaling for barn. Foto: Rikke Sørlie Langø
 • Prøv deg på karaokestasjonen vår! Foto: Rikke Sørlie Langø
  1/1
  Prøv deg på karaokestasjonen vår! Foto: Rikke Sørlie Langø
 • Herlig 70-talls musikk med Rockheims husband, i EDDA-rommet hele tre ganger i løpet av dagen!
  1/1
  Herlig 70-talls musikk med Rockheims husband, i EDDA-rommet hele tre ganger i løpet av dagen!