Åpent på Kristi himmelfarts dag

Vi har åpent fra kl. 10 til 16 Kristi himmelfartsdag 30. mai, med både familieaktiviteter og omvisninger.

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Dørene er åpne fra kl. 10 til 16, torsdag 30. mai, og vi byr på følgende program: 
PS - Alle under 16 år slipper inn gratis på Rockheim

Barnas Time kl. 12: Her får de yngste oppleve Rockheims «hemmelige» lokaler, kanskje tegne i Knutsen & Ludvigsen-rommet og oppleve lydanlegget på Rockheim (på forsvarlig vis, så klart!). Barnas time passer for barn fra 5 til 12 år. Oppmøte i resepsjonen. 

Omvisning i Soli Deo Gloria kl.13: Få med deg en omvisning i vår ferskeste, temporære utstilling om kristendom og populærmusikk i Norge. 

Drop-in ukulelekurs kl.13.30: Prøv deg på noen grep ukulele med en av våre omvisere! Drop-in, oppmøte litt før kl.13.30 i resepsjonen. Ukulelekurset passer for alle fra fra 8 år og oppover. 

Norsk omvisning i hovedutstillingen kl. 14: Rockheims faste utstilling, Tidstunnellen, er utformet som en reise gjennom nyere norsk musikk og kulturhistorie. Her beveger du deg fra 1950-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Artister, musikken og rockens verktøy løftes frem i lys av de ulike tiårenes kulturhistorie. Under en omvisning vil du få en innføring i populærmusikkens utvikling i Norge og en veiledning i bruk av den interaktive utstillingen. 

Velkommen!