Beatles-tilbud begeistrer!

Gode tilbakemeldinger etter at om lag 200 skoleelever har deltatt på formidlingstilbudet vårt A Day In The Life Of The Beatles.

 • Fremføring av Beatles-låter på Rockheim scene.
  1/1
  Fremføring av Beatles-låter på Rockheim scene.

I vårt skoletilbud A Day In The Life Of The Beatles, som passer for 5. til 7. trinn, får elevene en hel dag i The Beatles` store univers. 

Nylig hadde vi ca. 200 skoleelever fra Byåsen og Åsveien skole på besøk, fordelt på fire dager. Elevene fikk en presentasjon inkludert filmklipp og lyd i konsertsalen, quiz og ikke minst en utøvende del, der elevene fikk fremføre hver sin Beatles-låt gruppevis for hverandre. 

Fremføringen ble gjort på Rockheim scene og tilbakemeldingene fra Åsveien skole er positive:

«Alle grupper fant en sang de likte, og mange hadde også hørt noen av sangene før. På scenen fungerte alt godt, publikum ga en veldig positiv respons etter opptredenen og vi tror at alle hadde en godfølelse etterpå. Mestringsfølelse - det er godt det!»   

 • God stemning i salen.
  1/1
  God stemning i salen.

Beatlestilbudet er ett av flere formidlingstilbud Rockheim tilbyr skoleelever. 

Du kan lese om alle våre skoletilbud her. 

Åsveien skole ga også god tilbakemelding på det faglige innholdet i Beatlesprosjektet:

«Å få innblikk i 60-tallets ungdomsopprør og greie å sette seg inn i hvordan besteforeldregenerasjonen deres hadde det da de var like gamle, er også viktig, ikke minst for etterhvert å forstå utviklingen i samfunnet generelt, og i musikkens utvikling spesielt. De skal bli i stand til å trekke tråder tilbake i nær historie, og rockens utvikling er jo noe de skal ha innsikt og forståelse for. Et annet aspekt er jo at de skal kjenne lokalmiljøet sitt og byen sin - dagen på Rockheim åpner dørene til en del av norsk musikkhistorie, til MiST og hvem vet, kanskje noen lurkikket inn i sin egen framtid!?»

Vi takker for besøket!

 • Fremføring av Beatles-låter.
  1/1
  Fremføring av Beatles-låter.