Dansekonkurranse og Dansens Marked

Museene danser og Rockheim inviterer både publikum og dansere til årets dansekonkurranse i Trondheim lørdag 28. april 2018. I tillegg arrangerer vi Dansens Marked i fojaeen, der du kan bli kjent med dansemiljøene i byen, samt dansekurs i Mediateket og omvisning i utstillingen Dans me mæ.

  • DansensDager2016.JPG
    1/1

Lørdag 28. april fra kl 11:00 - ca. kl. 16​.00
Inngang til danseområdet på Rockheim scene er gratis for deltakere og publikum.
Inngang på resten av museet: 
Voksen: 140,-
Student/Honnør: 100,-
Barn under 16 år: gratis.

​Dansekonkurranse

Byens dansegrupper inviteres for å danse sin favoritt-dansehit foran publikum og jury. Du trenger heller ikke være tilknyttet en danseklubb eller organisasjon for å delta – få med en vennegjeng og meld dere på via mail til tone@fmfd.no  eller telefon938 84 950 (prosjektleder Tone Erlien) innen fredag 20. april 2018. Tema for konkurransen er dansehitter. Cha cha slide, charleston, twist, dabbing, whip/nae nae, hallingdans, rørospols, swing, tango, fugledansen eller noe helt annet? Det er også lov å lage innslag med flere dansehitter.
Se liste over dansehitter.

Det blir pengepremier til de tre beste dansegruppene, og premier til de ti beste.
Pardanser og solodanser kan også melde seg på.
Antall: fra 1 til 20 personer.

Tid per innslag: 2 til 4 minutter.

Arrangementet holdes i tilknytning til den temporære utstillingenDans me mæ.

Dette er også et publikumsvennlig arrangement, det er bare å møte opp! Det blir fellesdans underveis i konkurransen, der alle som vil kan delta.

Dansens Marked

Møt byens dansemiljø, som presenterer seg selv i fojaeen på Rockheim! Kanskje får du lyst til å melde deg inn i en klubb? For danseklubbene er dette en god sjanse til å vise seg frem. Ta kontakt med Tone Erlien (tone@fmfd.no eller938 84 950) om du ønsker å promotere din danseklubb og den kommende dansevåren.

​Dansekurs og omvisning

Vi holder dansekurs i Mediateket denne dagen, og det blir også kurator-omvisning i danseutstillingen Dans me mæ.