Hopp til hovedinnhold

Bak låta live: Backstreet Girls

Backstreet Girls gjester podkasten vår “Bak Låta” live fra Rockheim Scene! Vi dykker ned i en av bandets låter, og varmer opp til konserten kvelden etter.


Rockheim Scene
Kl. 20
70,- (gratis dersom man har billett til konsert med Backstreet Girls 9. desember)

  • Foto: Ole Magnus Storberget

I Rockheims podkast "Bak låta" skal vi konsentrere oss om én låt, og se om vi kan bli kjent med Backstreet Girls gjennom låta. Hvor mye av bandets personligheter, bakgrunner og verdier ligger i låta? Og hvordan kommer det ut som musikk? 

Vi vil utforske hva som har gjort at låta er som den er. Hvor startet reisen som ble til det vi kan høre på i dag? Hva har skjedd underveis i prosessen? Og hva innebærer det egentlig å jobbe kreativt med musikk? 

  • Foto: Ole Magnus Storberget

Backstreet Girls har holdt det gående siden 1984 og har ingen planer om å sette ned tempoet, tvert imot spiller de flere konserter, for et større publikum, enn de kanskje har gjort noen gang. Kanskje det er som med god vin, at Backstreet Girls bare blir bedre med årene?

8.september kom deres nye album In Lust We Trust på vinyl, CD og digitalt. Bandbesetningen under innspillingen av In Lust We Trust består av Bjørn Müller (vokal), Petter Baarli (gitarer), Gaute Vaag (bass) og Anders Langset (trommer) og albumet er produsert av Stamos Koliousis, samme mann som også produserte forgjengeren, Spellemann-nominerte «Normal is Dangerous».