Hopp til hovedinnhold

Bob Dylan - Forever young: Petter Fiskum Myhr og Espen Aas // musikk av Ida Jenshus

Velkommen til sceneprat med Petter Fiskum Myhr og Espen Aas og en liten konsert hvor Ida Jenshus tolker låter av Bob Dylan.

Velkommen til sceneprat med Petter Fiskum Myhr og Espen Aas og en liten konsert hvor Ida Jenshus tolker låter av Bob Dylan.
Fotoutstillingen Bob Dylan – Forever young vil være åpen i forkant av arrangementet.

Arrangementet streames her: 

www.twitch.tv/mistavdrockheim

 
Torsdag 02. september kl. 20:00 (dørene åpner kl. 19:30)
Rockheim Scene
Utstillingen åpner kl. 18:30
350,-

ARRANGEMENTET ER UTSOLGT 

PETTER FISKUM MYHR har skrevet og bidratt til en rekke bøker om Bob Dylan. Hans nyeste bok av året har tittelen, Bob Dylans ti bud (Historie & Kultur, 2021). Til daglig er Myhr direktør for Trondheim Internasjonale Olavsfest. Han har tidligere vært direktør for Rockheim, det nasjonale museet for populærmusikk, og før det var han journalist, redaksjonssjef og programsjef i NRK.

ESPEN AAS er mangeårig nyhetsjournalist og programleder i NRKs nyhetsavdeling. Har bl.a. vært London-korrespondent, programleder for debattprogrammet Dagsnytt 18, politisk journalist og vaktsjef i Dagsrevyen. Han har fulgt Bob Dylan siden slutten av 1980-tallet og laget nylig et fem-timer langt program der han gikk gjennom samtlige av Dylans studioinnspillinger.

IDA JENSHUS satte med sine tre første album standarden for den norske americana-scenen og ble premiert med tre Spellemannpriser på rad. Etter hvert staket hun ut en vesentlig annen, og mer utforskende musikalsk kurs. Ida vært en musikalsk «commuter» mellom USA og Norge. Hun har tilbragt vesentlig tid i Los Angeles og Nashville og blant annet samarbeidet med John David Souther, kjent i rockhistorien som JD Souther. I 2017 ga hun ut albumet Two Worlds, og i høst er hun aktuell med nytt album igjen. Den første singelen «The Grip» fra dette albumet ble sluppet i juni 2021.

Arrangementet er i forbindelse med den temporære utstillingen Bob Dylan - Forever young.