Hopp til hovedinnhold

Boklansering: The Rolling Stones låt for låt – Historien bak sangene

Lørdag 10. juni lanserer Bård Ose sin nye bok om The Rolling Stones på Rockheim. Intervjuer på lanseringen blir Viggo Valle, som i likhet med forfatteren har et lidenskapelig forhold til musikk – og da spesielt den som er laget av artister som Beatles og Stones.

Boken teller 720 sider, den forteller historiene bak 420 forskjellige sanger, og er gjennomillustrert med 460 plateomslag fra hele verden. I tillegg til samtlige singler og album fra 1963 til 2020, har boka ekstra kapitler om samleplater, platebokser og konserter.

Lurer du på hva som inspirerte «Sympathy For The Devil»? Hvem «Angie» er? Hva forkortelsen «T&A» står for? Hvilke sanger som er basert på faktiske episoder i livene til Mick Jagger og Keith Richards? Alt dette og flere hundre andre avsløringer får du i denne boka.

«The Rolling Stones låt for låt – Historien bak sangene» er en gavepakke til alle tilhengere av The Rolling Stones.

Rockheim Scene
10. juni 
13:00

Gratis inngang 

  • 1/1
    Forfatter Bård Ose. Foto: privat

Bård Ose (født 1960) er forfatter, foredragsholder, programleder i NRK og utøvende musiker. Han har tidligere gitt ut et dusin bøker, og har vært prosjektleder for et tjuetalls samleplater med norske artister. Hans bok «The Beatles låt for låt» fikk rosende omtaler da den ble utgitt i oktober 2022.