Utstillingsåpning og dansefest: Everybody dance!

Velkommen til kveldsåpning av ny utstilling i Rockheim temporær: Everybody dance! Utstillinga åpnes interaktivt av Kartellet kl.17.

 • (Foto/Photo)

Den interaktive forestillingen An Dran Drin Drekt med Kartellet markerer åpningen av Everybody dance! Etter forestillingen ønsker vi velkommen til å ta en titt i den helt ferske utstillingen, nyte mat og drikke i Rockheim Panorama og lade opp til dansefest på Rockheim scene med en god gjeng musikere som spiller til dans kl. 19. 

Dansefesten arrangeres i samarbeid med TrondheimFOLK og foregår i konsertsalen. 

Dansefest i konsertsalen fra kl.19 

200,- / 200,- 

Billetter i salg snart 

An Dran Drin Drekt

 • (Foto/Photo)

I forbindelse med utstillingsåpningen av “Everybody Dance” på Rockheim inviterer Rockheim, Norsk senter for folkemusikk og folkedans og TrondheimFOLK og til interaktiv familieforestilling med Kartellet. Forestillingen An Dran Drin Drekt passer for alle og er helt gratis!

«An dran drin drekt. Kontra både fem og seks. Bom bam dutri dam. Silkemaga, buldrikaka. Ditt om. Pøk utav.» Denne uforståelige reglen er kjent fra Grytøya og Vesterålen. Ordene er ikke så viktig – det er rytmen som inspirerer til bevegelse og dans. Gleden av å være inne i en verden der man kan både leke og se på lek er noe medlemmene i trioen Kartellet vil sette fokus på. Ved hjelp av sin egen vri på rare gamle danser og regler, idrettsleker, bevegelser og dansekunst skal de spre appetitt for bevegelse. 


Dansere:  Sigurd Johan Heide og Eirik Fuglesteg Luksengar
Fele: Jo Einar Sterten Jansen 
Produsert av Festspillene i Nord-Norge. Støttet av Norsk Kulturråd. 
 • (Foto/Photo)
  1/1
 • (Foto/Photo)
  1/1