Danseinnrykk: BUL i Nidaros

I anledning utstillingen Everybody dance! blir det danseinnrykk med BUL i Nidaros lørdag 21. mai. Kom å dans folkedans på Rockheim med erfarne instruktører fra BUL!

  •  (Foto/Photo)

BUL kurser i folkedans for barnefamilier først, og deretter åpner de opp for alldans - med vals, reinlender, pols og polka. Det blir musikk med gruppa Avvik. 

INNGANG

Inngangen til folkedansen i konsertsalen er gratis. Om en ønsker å se utstillingene i 4. og 6. etasje er det behov for inngangsbillett til Rockheim.

PÅMELDING

Ingen påmelding nødvendig, drop-in!

PROGRAM 

Kl. 12 - 13: kurs for barnefamilier

​Kl. 13-15: dans for alle! Kom å dans vals, reinlender, pols og polka

  •  (Foto/Photo)

OM BUL I NIDAROS

Folkedanslaget BUL i Nidaros skaper trygge, sosiale møteplasser for folkedans i Trondheim på tvers av generasjoner. De har fokus på lokale tradisjonar og tilrettelegging for å lære, utøve og utvikle dansen i samspel med folkemusikere.

Det er dans for barn hver mandag kl 17 i BUL-salen, og songdans og turdans andre søndag i måneden.

Det arrangerers gratis sosial dans en gang i måneden sammen med lokale musikklag/spellmannslag. På høsten er det dansehelg, reiser på dans i Trøndelag og på nasjonale festivaler med konkurranser og sosial dans.

Kurs er for nybegynnere, viderekommende og i samarbeid med NTNU Swing og folkedans

Les mer om BUL i Nidaros her

  • Avvik. Foto: trekkspill.no (Foto/Photo)
    Avvik. Foto: trekkspill.no

OM AVVIK 

Avvik er ei gruppe som har utspring frå Snaustrinda studentspelemannslag, som held til på Studentersamfundet i Trondheim. Vi hadde vår fyrste speling på Vågåtreffen i 2015.Vi spelar runddans hovudsakleg frå Vestlandet og Trøndelag.Vi kan ta på oss:- konsertar- konsertinnslag- dansespelinga