Hopp til hovedinnhold

Høstferien på Rockheim

Omvisninger og aktiviteter for hele familien – hele høstferien!

Hver dag i høstferien, fra 7. oktober - 15. oktober, kan du bli med i jakten på rockeløver, delta i morsomme aktiviteter i Knutsen & Ludvigsen-rommet og utforsk museet med Rockheims aktivitetshefte. Torsdag - søndag kan man utforske tegneserienes verden når vi byr på drop-in tegneseriekurs med Trond Stavås! 

Utforsk museet med Rockheims aktivitetshefte, vær kreativ og produser elektronisk musikk i Lydlab og opplev det lekne universet i fotoutstillingen SMILE - Lynn Goldsmith in the 80s. 

Høstferieprogram 7. - 15. oktober 2023

Kl. 11:15 Omvisning i Tidstunellen
Kl. 12:00 Barnas time
Kl. 13:30 Aktivitetsstund i Knutsen & Ludvigsen-rommet
Kl. 14:00 Omvisning i Tidstunellen

12. - 15. oktober: 
Kl. 12 - 16 Drop-in tegneseriekurs med Trond Stavås

Kl. 11:00 og kl. 14:00 Omvisning i Tidstunellen

Rockheims faste utstilling, Tidstunellen, er utformet som en reise gjennom nyer norsk musikk og kulturhistorie. Her beveger du deg fra 1950-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Artister, musikken og rockens verktøy løftes frem i lys av de ulike tiårenes kulturhistorie. Under en omvisning vil du få en innføring i populærmusikkens utvikling i Norge og en veiledning i bruk av den interaktive utstillingen.

Påmelding i resepsjonen og oppmøte i 6. etasje. Maks stk 20 per omvisning

Kl. 12:00 Barnas time

Bli med i jakten på rockeløver og delta i morsomme aktiviteter på Rockheim scene, i Edda og Knutsen & Ludvigsen rommet. Passer best for for barn mellom 4 og 10 år

Påmelding og oppmøte i resepsjonen. Maks 20 stk.

Kl. 13:30 Aktivitetsstund i Knutsen & Ludvigsen-rommet

Vil du prøve å spille et instrument? Kanskje synge, tegne eller bare leke litt? Bli med en av våre omvisere på en aktivitetsstund for hele familien i Knutsen & Ludvigsen-rommet. Her kan man delta på en felles aktivitet i regi av en av våre dyktige omvisere, før man avslutter med en valgfri egenaktivitet.

Påmelding og oppmøte i 6. etg. Maks 15 stk. 

12. - 15. oktober kl. 12 - 16: Drop-in tegneseriekurs med Trond Stavås

Lær å tegne din egen tegneseriefigur med illustratør og tegneserieskaper Trond Stavås.

Kurset er for barn og voksne i alle aldre!

Kurset settes opp i forbindelse med den kommende utstillingen En fyr med tusj. 40 år med Tommy Sydsæter og Vazelina Bilopphøggers. 

Høstferieprogram på Ringve Musikkmuseum

Hver dag i høstferien kan du oppleve spennende aktiviteter også på Ringve Musikkmuseum! Prøv noe nytt på "Trommeti’" der du kan lære å spille tromme! Hele familien kan også prøve de mange ulike instrumentene i Musikkhagen og gå på oppdagelsesferd i instrumentgalleriet.

Din inngangsbillett kan brukes på både Rockheim og Ringve Musikkmuseum på samme dag. NB! Gjelder kun enkeltbillett og ikke gruppebesøk.