Høstferien på Rockheim

Fra 09-14 oktober byr vi på masse sprell hver dag i høstferien! Maskeverksted i Kiss-utstillingen, omvisning av Rockheims "hemmelige" lokaler, lynkurs i ukulele og mye mer

Barnas Time kl.12: Her får de yngste oppleve Rockheims «hemmelige» lokaler, kanskje tegne i Knutsen & Ludvigsen-rommet og oppleve lydanlegget på Rockheim (på forsvarlig vis, så klart!). Barnas time passer for barn fra 5 til 12 år. Oppmøte i resepsjonen. ​

Kiss – The Exhibition maskeverksted kl.13-13.30:Lag din egen Kiss-maske i den temporære utstillingen Kiss - The Exhibition! Bli inspirert og bruk fantasien. Vi har papp, sakser og farger og en super omviser som hjelper barna med maskene. Kanskje du vil kle deg ut med platåsko og sølv-vest også? Oppmøte i resepsjonen (begrensede plasser). 

Drop-in ukulelekurs kl.13.30-14: Prøv deg på noen grep ukulele med en av våre omvisere! Drop-in, oppmøte litt før kl.13.30 i resepsjonen. Ukulelekurset passer for barn fra 8 år og opp. 

Norsk omvisning i hovedutstillingen kl.14: Rockheims faste utstilling, Tidstunnellen, er utformet som en reise gjennom nyere norsk musikk og kulturhistorie. Her beveger du deg fra 1950-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Artister, musikken og rockens verktøy løftes frem i lys av de ulike tiårenes kulturhistorie. Under en omvisning vil du få en innføring i populærmusikkens utvikling i Norge og en veiledning i bruk av den interaktive utstillingen. 

Fra fonograf til strømming - en demonstrasjon kl.15: Hvordan hører vi på musikk? Hvordan har teknologien forandret våre lyttevaner? Hva gjorde vi før internett, før TV, før vinylplaten? Inne på Edda-rommet finner vi utstyr fra de siste 150 årene - som spiller av lyd og musikk. Bli med på omvisning og demonstrasjon. 

Alle tilbud er inkludert i inngangsbilletten, og husk at alle barn under 16 år kommer gratis inn på Rockheim!

  • 1/1