Hopp til hovedinnhold

Maldito live på Rockheim Scene

Torsdag 14. oktober kl. 1930! Konserten er inkludert i inngangsbilletten til museet denne kvelden. 18-års grense og barservering.

Konsert på Rockheim scene med Maldito! Bandet er aktuell med debutalbumet "Heartlands". 

Med sitt personlige forhold til tidlig industriell blues og 70-tallets tungrock, har kvartetten Maldito skapt et tight og intenst liveutrykk som har banet seg vei inn i vinylsamlingen til både gamle ringrever innen tradisjonell blues samt unge rockere. «Fire gutter som sparker ræv, men samtidig er usedvanlig tight i et bluesbasert rockeformat. Med energien til Jack White (White Stripes) og øset til Rival Sons er dette utvilsomt et band å se opp for fremtiden i Norge. […] Vi ser veldig frem til fortsettelsen og et helt album med den samme fandenivoldske innstillingen.» Johnny Andreassen, Bluesnews - 2019

Alle fire har røtter fra Midt-Norge, men fant hverandre i Liverpool i 2015. Etter et tresifret antall konserter, to singleslipp og en Tysklands-turné, flyttet de base til hjemlandet hvor de blant annet vant Union Bluescup 2018 under Notodden Bluesfestival, og sluppet sin debut EP «Stay». De siste årene har vært fylt med opptredener på klubber og festivaler samt turnéer i Tyskland, England og Norge.

«A band who, to an extent, write in a fairly orthodox blues rock style, but do so with an intensity and an edge that makes them really interesting listening to.» Nordic Music Review - 2017

Som vinnere av Union Bluescup, har Maldito spilt på en rekke konserter på blues klubber og festivalscener i inn og utland. I tillegg til dette, skal de være med kremen av norske bluesartister til Royal Albert Hall i London. Etter dette står Finnmarksturné for tur og bandet avsluttet Unions året med en deltakelse i International Blues Challenge i Memphis USA.

Maldito er: Vegard T. Ring (vokal, gitar), Bendik A. Brevik (gitar), Jon Olav Alstad (bass) og Gard R. Nødset (trommer).