Hopp til hovedinnhold

Påska på Rockheim

I påska byr vi på omvisninger og innledning til Rockheim Hall of Fame, hver dag fra 4. - 9. april!

Utover det daglige programmet kan man gå på egenhånd i museet, produsere elektronisk musikk i Lydlab, utforske de skiftende utstillingene, besøke restaurant Rockheim Panorama og museumsbutikken!

Gaute og barna på 1980-tallsrommet

Kl. 12:00 Barnas time

Bli med i jakten på rockeløver og delta i morsomme aktiviteter på Rockheim scene, i Edda og Knutsen & Ludvigsen rommet. Passer best for for barn mellom 4 og 10 år

Påmelding og oppmøte i resepsjonen. Maks 20 på omvisning

Kl. 13:00 Innledning til Rockheim Hall of Fame-utstillingen

I denne faste utstillingen presenterer vi artistene som er innlemmet i Rockheim Hall of Fame og deres betydning for norsk populærmusikkhistorie. Vi presenterer også de nominerte til Rockheim Hall of Fame 2023!

Gjennom unikt innhold som videoer, bilder, biografier og fysiske gjenstander får du i dette rommet ro til å gjøre et dypdykk ned i hver enkelt artists liv. 

Les mer om de nominerte til Rockheim Hall of Fame 2023 her! 

Kl. 14:00 Omvisning i Tidstunellen

Rockheims faste utstilling, Tidstunellen, er utformet som en reise gjennom nyer norsk musikk og kulturhistorie. Her beveger du deg fra 1950-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Artister, musikken og rockens verktøy løftes frem i lys av de ulike tiårenes kulturhistorie. Under en omvisning vil du få en innføring i populærmusikkens utvikling i Norge og en veiledning i bruk av den interaktive utstillingen.