Hopp til hovedinnhold

Pop Clubben: Eldar Vågan med Rockheims husband og FEB

Få med deg vårens første Pop Clubben når Eldar Vågan og FEB gjester Rockheim Scene!

Rockheim Scene
14. mars 
Dørene åpner kl. 19.30
Konserten starter kl. 20:00
300,-

Eldar Vågan m/Rockheims husband

Eldar er en ektefødt musiker og idemaker fra rett side ta’ Mjøsa (Kapp på Toten). Han har et multitalent og spiller «alle» instrumenter, blant annet cello, piano, gitar – og han synger. Både egne sanger og låter fra Vazelina-repertoiret. I tillegg er han en dreven tegner og illustratør med mange utstillinger bak seg. I 1983 fikk han med seg Dag Kolstad og Tommy Sydsæter, slik at tegneseriene i vår utstilling «En fyr med tusj» så dagens lys.

Han ble kjent som gitaristen og en av frontpersonene i bandet Baiage. Bandet deltok i det første Norgesmesterskapet i rock i 1979. Året etter ble Vazelina Bilopphøggers dannet, og de gjorde seg svært bemerket i NMiR, landsfinalen i Trondheim, med sitt komiske sceneshow og lefling med 50-tallsrocken. Eldar var mannen bak mesteparten av det Vazelina skapte, og det er ikke rent lite.

I løpet av drøyt 40 år markerte de seg ettertrykkelig med sin humor og sin totenske vri på  amerikansk 50-tallsrock. De hadde sin definitive avskjedskonsert i Oslo Spektrum i 2022. I tillegg har Eldar Vågan gitt ut soloplater.

FEB

FEB (Free Electric Band) ble stiftet i 2009, og fungerte i flere år som backingband for Børge Pedersen, med mange oppdrag på forskjellige arrangementer. Denne nye utgaven av FEB med Vebjørn Moen på vokal presenterer i hovedsak kjente klassikere fra Tom Jones og Joe Cooker, samt andre låter fra 60 og 70-tallet.

Vebjørn Moen: Vokal
Jonas Moen: Gitar
Roy Lysø: Bass
Morten Seipäjärvi: Tangenter
Karianne Berly Aar: Vokal
Bjørn Inge Aar: Perkusjon
Tobby Johansen: Trommer

Museum24:Portal - 2024.03.00
Grunnstilsett-versjon: 1