Hopp til hovedinnhold

Pop Clubben: SKYWAY + paulsenBANDen

Ny runde med Pop Clubben på Rockheim Scene, denne gangen med SKYWAY og paulsenBANDen!

Rockheim Scene
25. mai kl. 19:30 (showstart 20:00)
200,- 

SKYWAY

SKYWAY er et trøndersk popband som startet i 1973, og feirer i år sitt 50-årsjubileum.  De var et populært band som dro fulle hus hver helg, spesielt i Midt-Norge. I Trondheim var de faste band på Skansen og Hawk, og var finalister i Trøndersk flere ganger på slutten av 70-tallet. Ungarn besøkte de i 1975 og 1976, hvor de spilte i ungdomsparken ved Buda for mer enn 6000 tilhørere. I begynnelsen av 80-tallet turnerte den gjenstående besetningen som proff-musikere i hele Norge i 3 år.

I tillegg til LPen "Sinnataggen" har SKYWAY medvirket på flere musikkutgivelser. I 1976 kom de på 10. plass i Adresseavisens kåring av "Årets gruppe".

 Etter et langt opphold på 35 år(!), kom de sammen igjen for å feire 45- årsjubileum i 2018/2019. Denne begivenheten ble feiret med egen jubileumslåt og en helsprø nyinnspilt video om «Sinnataggen» (SKYWAY sin låt som lå på norsktoppen i hele 8 uker i 1980), samt to opptredener i Trondheims storstue, Olavshallen på Trøndersk Mimrekonsert, og Nachspiel på «Sommer'n» ved Thon Prinsen Hotel.

Dagens besetning består av:

Birger Henriksen - Vokal

Thomas Sandø - Gitar/vokal

Sandor Nagy - Trommer

Jan Morten Rotvik - Bass/vokal

Ferenc Nagy - Keyboard/vokal

Odd-Jarl Gerhardsen  Vokal/gitar

Lars Måløy - Keyboard

Knut Henning - Gitar/vokal

Mer om SKYWAY finnes på vår webside (historikk fra 1973 og frem til nå, biografi, opptredener, et enormt fotogalleri, diskografi og kontaktinfo).
Facebook-gruppe:
https://www.facebook.com/groups/1340368586077866/

Webside:
https://skyway21.webnode.com/

paulsenBANDen

paulsenBANDen har føttene solid planta i rock og pop - med masse referanser til 60- og 70-tallet. Med her er musikere som har reist rundt i det ganske land som trubadurer, og med bandmedlemmer som har spilt og spiller (også med en lang rekke kjente norske artister og musikere) blues, jazz, teatermusikk, metal, heavyrock, - og prog. Hugo ble faktisk trøndersk mester i rock med bandet Zin Zan i 1986. paulsenBANDen har base i Trondheim og 3 rettelige Trondheimere med, men består av musikere fra Hammerfest til Arendal. Bandet har flere album og singler med eget materiale bak seg, og har reist land&strand rundt med en miks av eget materiale og coverlåter siden tidlig på 2000-tallet. paulsenBANDen feirer 20-årsjubileum i år!

Roy Paulsen - vokal

Ragnhild Faanes - saksofon

Robert Lingås - gitar

Tore Aslaksen - trommer

Hugo Eriksen - keyboard

Bjørn Ove Berthelsen - bass, vokal