Hopp til hovedinnhold

Pop Clubben: Villrot + Hammers Harem

Ny runde med Pop Clubben torsdag 16. mars, denne gangen med Villrot og Hammers Harem. Vi setter i gang med jevnlige konserter på Rockheim scene med heftig 60 - og 70-tallsmusikk, under konseptet Pop Clubben.

Rockheim Scene
16. mars kl. 20 (dørene åpner kl. 19:30)
200,- 

VILLROT

Villrot som har hentet navnet sitt fra urteplanten som ble benyttet som medisin- og trolldomsplante, spiller en form for folkrock med flere, ulike forgreininger ut til andre sjangre. Det er elementer av amerikansk blues, joik, nordisk folkemusikk og et knippe andre sjangre i Villrot-musikken. Kystkulturen i Trøndelag har også satt sitt preg på bandets uttrykk.

Villrot har sin base midt inne i Trondheimsfjorden, og av og til søker bandet havn inne i byen for å lufte musikken sin.

HAMMERS HAREM

Hammers Harem har base i Trondheim, og medlemmene i bandet kan skilte med bred erfaring innenfor det trønderske musikkmiljøet.
Repertoaret strekker seg fra trønderrock inn mot svingende dansemusikk og stemningsfylte ballader, ispedd melodiøse, stillfarne vokallåter samt en egen Vømmøl økt. Høy allsang og dansefaktor er en selvfølge.

Evnen til å tilpasse repertoaret og musikken til sted og publikum er noe som kjennetegner bandet. Vi trives godt på store scener med mye folk på golvet, men koser oss også nesten like mye i et lite hjørnet av pub’en og tilpasser alltid musikken til publikum.

Bandet har fem medlemmer og opererer mest i Midt-Norge. Hammers Harem har gitt ut cd’en «EProlog» med fire selvskrevne låter. Bente Smaavik var vokalist i bandet på denne tiden. Bandet er også representert på en samleplate med Rosenborgsanger med den selvskrevne låten ,«Fotball ska vi spæll».