Hopp til hovedinnhold

Romjula på Rockheim 2022

Bli med aktiviteter og omvisninger hver dag i romjula! Vi har gratis inngang for alle under 16 år.

  • 1/1

Tilbudet i romjula:

Kl. 11:00 Omvisning i Tidstunellen
Kl. 12:00 Barnas time
Kl. 13:00 Innledning i Mitt stille land
Kl. 14:00 Innledning i Hall of Fame

Utforsk norsk populærmusikk i Tidstunnelen! Prøv deg som musikkprodusent i Lydlab! Utfordre sansene i Mitt Stille Land! Nyt en kopp med noe varmt i Rockheim Panorama!

27. desember - 30. desember
kl 10-16

Kl. 11:00 Omvisning i Hovedutstilllingen

Rockheims faste utstilling, Tidstunnellen, er utformet som en reise gjennom nyer norsk musikk og kulturhistorie. Her beveger du deg fra 1950-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Artister, musikken og rockens verktøy løftes frem i lys av de ulike tiårenes kulturhistorie. 

Under en omvisning vil du få en innføring i populærmusikkens utvikling i Norge og en veiledning i bruk av den interaktive utstillingen.

Kl. 12:00 Barnas time

Bli med i jakten på rockeløver og delta i morsomme aktiviteter på Rockheim scene, i Edda og Knutsen & Ludvigsen romme. Passer best for for barn mellom 4 og 10 år.

Kl. 13:00 Innledning til utstillingen Mitt Stille Land

I utstillingen «Mitt Stille Land» inviteres publikum til å reflektere rundt og kjenne på hva
en konsertopplevelse består av, og hvilken betydning slike musikalske møter kan ha – både for den enkelte og for oss som samfunn.

Vi oppfordrer publikum til å plukke opp en tusj og svare på følgende spørsmål:
"Det er 1000 grunner til å dra på konsert - hva er din?"

Kl. 14.00 Innledning til utstillingen Rockheim Hall of Fame

I denne faste utstillingen presenterer vi artistene som er innlemmet i Rockheim Hall of Fame og deres betydning for norsk populærmusikkhistorie.

Gjennom unikt innhold som videoer, bilder, biografier og fysiske gjenstander får du i dette rommet ro til å gjøre et dypdykk ned i hver enkelt artists liv.

  • 1/1