Hopp til hovedinnhold

Sommeren på Rockheim

Få med deg omvisninger og aktiviteter for hele familien - hver dag i hele sommer!

Hver dag i perioden 24. juni - 20. august kan du bli med i jakten på rockeløver, delta i morsomme aktiviteter i Knutsen & Ludvigsen-rommet og utforsk museet med Rockheims aktivitetshefte. Vær kreativ og produser elektronisk musikk i Lydlab og opplev det lekne universet i fotoutstillingen SMILE - Lynn Goldsmith in the 80s. 

Sommerprogram 24. juni - 20. august 2023

Kl. 11:00 Omvisning i Tidstunellen
Kl. 12:00 Barnas time
Kl. 13:00 Aktivitetsstund i Knutsen & Ludvigsen-rommet
Kl. 13:30 Innledning til Rockheim Hall of Fame-utstilling
Kl. 14:00 Omvisning i Tidstunellen
Kl. 14:30 Presentation of the museum in english* 

* There is also a digital presentastion in english every half hour 

Kl. 10:00 - 17:00 Filmprogram i konsertsalen  

Kl. 11:00 og kl. 14:00 Omvisning i Tidstunellen

Rockheims faste utstilling, Tidstunellen, er utformet som en reise gjennom nyer norsk musikk og kulturhistorie. Her beveger du deg fra 1950-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Artister, musikken og rockens verktøy løftes frem i lys av de ulike tiårenes kulturhistorie. Under en omvisning vil du få en innføring i populærmusikkens utvikling i Norge og en veiledning i bruk av den interaktive utstillingen.

Påmelding i resepsjonen og oppmøte i 6. etasje. Maks stk 20 per omvisning

Kl. 12:00 Barnas time

Bli med i jakten på rockeløver og delta i morsomme aktiviteter på Rockheim scene, i Edda og Knutsen & Ludvigsen rommet. Passer best for for barn mellom 4 og 10 år

Påmelding og oppmøte i resepsjonen. Maks 20 stk.

Kl. 13:00 Aktivitetsstund i Knutsen & Ludvigsen-rommet

Vil du prøve å spille et instrument? Kanskje synge, tegne eller bare leke litt? Bli med en av våre omvisere på en aktivitetsstund for hele familien i Knutsen & Ludvigsen-rommet. Her kan man delta på en felles aktivitet i regi av en av våre dyktige omvisere, før man avslutter med en valgfri egenaktivitet.

Påmelding og oppmøte i 6. etg. Maks 15 stk. 

Kl. 13:30 Innledning til Rockheim Hall of Fame-utstilling

I denne faste utstillingen presenterer vi artistene som er innlemmet i Rockheim Hall of Fame og deres betydning for norsk populærmusikkhistorie. 

Gjennom unikt innhold som videoer, bilder, biografier og fysiske gjenstander får du i dette rommet ro til å gjøre et dypdykk ned i hver enkelt artists liv. 

Kl. 14:30 Presentation of the museum in english

Join one of our talented guides for a short presentation of the museum! The presentation will be held in the concert hall, on the first floor. 

Sverre Kjelsberg og Trond Graff

Kl. 10 - 17 Filmprogram i konsertsalen

Vi viser klipp fra Rockheims egne arkiver. Her får du se forskjellige utdrag fra våre omvisninger, tidligere utstillinger og egne arrangementer. Det vil også være en engelsk presentasjon av museet hver halvtime.