Vinterferien på Rockheim

Vi byr på aktiviteter og omvisninger for hele familien i vinterferien 18. - 23. februar. Alle aktiviteter er inkludert i inngangsbilletten.

  • Geir Mogen/Rockheim

Daglig program 18. - 23. februar: 

Norsk omvisning i hovedutstillingen kl. 11: Rockheims faste utstilling, Tidstunnellen, er utformet som en reise gjennom nyere norsk musikk og kulturhistorie. Her beveger du deg fra 1950-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Artister, musikken og rockens verktøy løftes frem i lys av de ulike tiårenes kulturhistorie. Under en omvisning vil du få en innføring i populærmusikkens utvikling i Norge og en veiledning i bruk av den interaktive utstillingen. 

Barnas Time kl. 12: Her får de yngste oppleve Rockheims «hemmelige» lokaler, kanskje tegne i Knutsen & Ludvigsen-rommet og oppleve lydanlegget på Rockheim (på forsvarlig vis, så klart!). Barnas time passer for barn fra 5 til 12 år. Oppmøte i resepsjonen. 

Demonstrasjon i Lydlab kl. 13: I et nesten skjermløst rom i vår fjerde etasje har vi laget «verdens største midikontroller» for å la deg produsere elektronisk musikk på en intuitiv og leken måte. 

Omvisning i Soli Deo Gloria kl.13.30:Få med deg en omvisning i vår ferskeste, temporære utstilling om kristendom og populærmusikk i Norge. 

Norsk omvisning i hovedutstillingen kl. 14: Rockheims faste utstilling, Tidstunnellen, er utformet som en reise gjennom nyere norsk musikk og kulturhistorie. Her beveger du deg fra 1950-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Artister, musikken og rockens verktøy løftes frem i lys av de ulike tiårenes kulturhistorie. Under en omvisning vil du få en innføring i populærmusikkens utvikling i Norge og en veiledning i bruk av den interaktive utstillingen. 

Alt er inkludert i inngangsbilletten - og husk at alle barn under 16 år kommer gratis inn på Rockheim!