Faste helgetilbud på Rockheim

Hver helg kan våre besøkende få med seg følgende aktiviteter og omvisninger, inkludert i inngangsbilletten;

  • rockheim_20001.jpg

Barnas Time kl.12: Her får de yngste oppleve Rockheims «hemmelige» lokaler, kanskje tegne i Knutsen & Ludvigsen-rommet og oppleve lydanlegget på Rockheim (på forsvarlig vis, så klart!). Barnas time passer for barn fra 5 til 12 år. Oppmøte i resepsjonen.

Intro til ´Ei vise er så mangt´ kl.13: Bli med på en kort introduksjon til den skiftende utstillingen "Ei vise er så mangt". Dette er en utstilling om norsk visesang, visetradisjoner, visebølgen, viseartistene og ikke minst visas betydning for utviklingen av den norske populærmusikken. 

Åpen omvisning i hovedutstillingen kl.14 (norsk) og kl.15 (engelsk): Rockheims faste utstilling, Tidstunnellen, er utformet som en reise gjennom nyere norsk musikk og kulturhistorie. Her beveger du deg fra 1950-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Artister, musikken og rockens verktøy løftes frem i lys av de ulike tiårenes kulturhistorie. Under en omvisning vil du få en innføring i populærmusikkens utvikling i Norge og en veiledning i bruk av den interaktive utstillingen. 

Alt er inkludert i inngangsbilletten - og husk at alle barn under 16 år kommer gratis inn på Rockheim!

Sjekk våre åpningstider her: http://rockheim.no/apningstider-og-priser

  • 41Z1606-3.jpg