Hopp til hovedinnhold

Helgen på Rockheim

Omvisninger og aktiviteter hver helg på Rockheim - alt inkludert i inngangsbilletten!

Utover programmet kan man gå på egenhånd i museet, produsere elektronisk musikk i Lydlab, utforske de skiftende utstillingene, besøke restaurant Rockheim Panorama og museumsbutikken!

Kl. 11:15 og kl. 14:00 Omvisning i Tidstunellen

Rockheims faste utstilling, Tidstunellen, er utformet som en reise gjennom nyere norsk musikk og kulturhistorie. Her beveger du deg fra 1950-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Artister, musikken og rockens verktøy løftes frem i lys av de ulike tiårenes kulturhistorie. Under en omvisning vil du få en innføring i populærmusikkens utvikling i Norge og en veiledning i bruk av den interaktive utstillingen.


Kl. 12:00 Barnas Time

Bli med i jakten på rockeløver og delta i morsomme aktiviteter på Rockheim scene, i Edda og Knutsen & Ludvigsen rommet. Passer best for for barn mellom 4 og 10 år

Påmelding og oppmøte i resepsjonen. Maks 20 på omvisning

Kl. 13:00 Innledning til Rockheim Hall of Fame-utstillingen

I denne faste utstillingen presenterer vi artistene som er innlemmet i Rockheim Hall of Fame og deres betydning for norsk populærmusikkhistorie. 

Gjennom unikt innhold som videoer, bilder, biografier og fysiske gjenstander får du i dette rommet ro til å gjøre et dypdykk ned i hver enkelt artists liv. 

Museum24:Portal - 2024.04.15
Grunnstilsett-versjon: 1