Faste helgetilbud på Rockheim

Hver helg kan våre besøkende få med seg følgende aktiviteter og omvisninger, inkludert i inngangsbilletten;

  • rockheim_20001.jpg

Barnas Time kl.12: Her får de yngste oppleve Rockheims «hemmelige» lokaler, kanskje tegne i Knutsen & Ludvigsen-rommet og oppleve lydanlegget på Rockheim (på forsvarlig vis, så klart!). Barnas time passer for barn fra 5 til 12 år. Oppmøte i resepsjonen. 

Presentasjon av utstillingenKiss – The Exhibitionkl.13:Få med den en kort presentasjon av en av Nordens største Kiss-samlinger! Den temporære utstillingen vil kunne oppleves på Rockheim f.o.m 06.09-medio februar 2019. 

Drop-in ukulelekurs kl.13.30-14: Prøv deg på noen grep ukulele med en av våre omvisere! Drop-in, oppmøte litt før kl.13.30 i resepsjonen. 

Norsk omvisning i hovedutstillingen kl.14: Rockheims faste utstilling, Tidstunnellen, er utformet som en reise gjennom nyere norsk musikk og kulturhistorie. Her beveger du deg fra 1950-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Artister, musikken og rockens verktøy løftes frem i lys av de ulike tiårenes kulturhistorie. Under en omvisning vil du få en innføring i populærmusikkens utvikling i Norge og en veiledning i bruk av den interaktive utstillingen. 

Fra fonograf til strømming - en demonstrasjon kl.15: Hvordan hører vi på musikk? Hvordan har teknologien forandret våre lyttevaner? Hva gjorde vi før internett, før TV, før vinylplaten? Inne på Edda-rommet finner vi utstyr fra de siste 150 årene - som spiller av lyd og musikk. Bli med på omvisning og demonstrasjon.


Alt er inkludert i inngangsbilletten - og husk at alle barn under 16 år kommer gratis inn på Rockheim!

Sjekk våre åpningstider her: http://rockheim.no/apningstider-og-priser

  • 41Z1606-3.jpg