Høstferieuka på Rockheim

Tirsdag 8. til fredag 11. oktober byr vi på daglige omvisninger og aktiviteter.

  •  (Foto/Photo)
    Geir Mogen/Rockheim

På programmet hver dag fra 8. til 11. oktober: 

Norsk omvisning i hovedutstillingen kl. 11: Rockheims faste utstilling, Tidstunnellen, er utformet som en reise gjennom nyere norsk musikk og kulturhistorie. Her beveger du deg fra 1950-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Artister, musikken og rockens verktøy løftes frem i lys av de ulike tiårenes kulturhistorie. Under en omvisning vil du få en innføring i populærmusikkens utvikling i Norge og en veiledning i bruk av den interaktive utstillingen. 

Barnas Time kl. 12: Her får de yngste oppleve Rockheims «hemmelige» lokaler, kanskje tegne i Knutsen & Ludvigsen-rommet og oppleve lydanlegget på Rockheim (på forsvarlig vis, så klart!). Barnas time passer for barn fra 5 til 12 år. Oppmøte i resepsjonen. 

Sangsnekkeri kl.13: Vi skriver en sang sammen, lærer noen enkle grep på ukulele og fremfører sangen for foreldre og andre som vil høre på! Begrensede plasser, førstemann til mølla. Passer for barn mellom 8-12 år. NB! Ny gruppe hver dag, varighet 45 min. 

Omvisning i Soli Deo Gloria kl. 14:Få med deg en omvisning i vår ferskeste, temporære utstilling om kristendom og populærmusikk i Norge. 

Alt er inkludert i inngangsbilletten - og husk at alle barn under 16 år kommer gratis inn på Rockheim!