Hopp til hovedinnhold

Høstprogram

Utvidet 80-tallsrom, konsert med På stengrunn, månedlige musikkquizer og åpning av nytt Millenniumsrom er noen av begivenhetene som skjer på Rockheim i høst!

  • 1/1

Vi lar det swinge allerede den 8. september, og gjenåpner 80-tallsrommet med utvidet innhold og 14 nye, toneangivende artister; blant andre Jannicke, Stavangerensemblet, Sissel Kyrkjebø og Tomboy. Bli kjent med artistene og deres karriere – både før og etter dette tiåret, gjennom et rikt innhold av bilder, utgivelser, plakater og over 200 nye videoer.

Det blir musikkquiz på Rockheim i høst med oppstart 17. september. Samle ditt lag på maks fire personer og spiss ørene når vi stiller spørsmål innen norsk og internasjonal populærmusikk. Husk å meld deg på!

Besøk oss gjerne under Kulturnatt Trondheim, da vi har åpne dører og gratis inngang fra kl. 16–23. Vi presenterer ung musikk fra unge talentfulle musikere fra Trondheim Katedralskole, Ole Vig- og Heimdal videregående skoler. Elevene holder småkonserter gjennom kvelden, og har laget sine egne arrangement av artister som Madrugada, Pelbo, Razika, Dagny, Sigrid, Highasakite, Anne Grete Preus, Susanne Sundfør, Aurora og No. 4.

Rockheims husband er tilbake fra sommerferie, og dykker igjen ned i gamle, kjente og kjære låter fra de siste 70 år. Plassene til allsang på Rockheim blir fort fylt opp, så vi anbefaler deg å være tidlig ute med å kjøpe din billett på Hoopla.no. Vi legger ut billetter for salg den 1. i hver måned.

  • 1/1

6. oktober begynner høstferien på Rockheim. Vi holder åpent fra kl. 10–16 og byr på et variert program med omvisninger og aktiviteter for store og små – alt inkludert i inngangsbilletten til og med 11. oktober. 

8. oktober åpner vi utstillingen Saftflaske - 10 år med hverdager i norsk musikk. Forvent nykomponerte fotonoveller på veggene, når multikunstner og tidligere musikkjournalist André Løyning får fritt spillerom i Rockheim galleri.

I samarbeid med Den Norske Beatlesklubben «Norwegian Wood» og Trondheims egen Beatlesklubb «Across The Universe», feirer vi dagen John Lennon skulle fylt 80 år, med konsert fra Rockheim scene 9. oktober. Overskuddet fra konserten går til årets TV-aksjon WWF Verdens naturfond og deres kamp mot plast i havet. Mer informasjon kommer, så følg med på Facebook!

18. oktober returnerer På Stengrunn til Rockheim scene, med nytt kritikerrost album og Pål «Moddi» Knutsen på laget. Vi vil få servert nye låter og klassikere denne kvelden. Billetter kan kjøpes på Hoopla!

Halvdan Sivertsen, Jonas Fjeld og Radka Toneff innlemmes i Rockheim Hall of Fame 22. oktober. Vi tar seremonien hjem til vår egen scene, med intime hyllester og musikalske overraskelser. Sendingen vises på NRK senere i høst.

Det blir en storslått avrunding på høsten, når vi åpner nytt Millenniumsrom helgen 20.–22. november. Fra Lene Marlin til Sigrid og alt innimellom, tar vi deg med på en reise i den norske spillelista og kulturhistorien gjennom de siste 20 åra. Hold av datoen og følg med på vår hjemmeside for flere detaljer.

For flere arrangement, omvisninger, faste helgetilbud og endringer i programmet – følg med på Rockheims arrangementskalender og vår Facebook-side.

Museum24:Portal - 2024.04.15
Grunnstilsett-versjon: 1