Konsert: Høst + Adventure

Progrock-legendene Høst er tilbake på turnè, med originalbesetningen fra sitt første album På Sterke Vinger (1974). På Rockheim Scene har de med seg Adventure fra Trondheim.

  • 1/1


Progrocklegendene i bandet Høst er endelig tilbake og skal reise rundt i hele Norge i 2018.

På sin runde stiller bandet med full orginalbesetning fra sitt første album På Sterke Vinger fra 1974 og det er bare å glede seg.

Lørdag 3. februar
Kl. 20.00: Adventure (Support)
Kl. 21.00: Høst

Trykk her for å komme til siden der du kan sikre deg billett

https://tikkio.com/

Høst var et band med base i Indre Østfold som spilte musikk i grenselandet mellom hardrock og progressiv rock. Bandet eksisterte mellom 1973 og 1978 og var et av de første rockebandene som benyttet seg av norske tekster. De ga ut tre studioalbum i perioden og endret både sjanger og bandsammensetning flere ganger frem til de ble oppløst i 1978. Det har kun blitt gjort noen få konserter på bandet siden den gang.


Høsten 2016 fikk noen få hundre heldige personer i Haugesund gleden og muligheten til å endelig få se Høst samlet igjen på en scene med orginalbesetning. Bandet spilte alle låtene fra sitt første album og leverte en helt forrykende konsert proppfulle av energi og spilleglede.
Interessen rundt bandet fra syttiårene har i etterkant vært formidabel, og de gleder seg nå til å kunne reise rundt i landet igjen for å gjøre festivaler og klubbbkonserter.

Med seg på Rockheim har de supportbandet Adventure, som består av Terje Flessen (guitars),Odd Roar Bakken (keyboards),Terje Craig (bass,vocals), Alf Helge Lund (drums), Elen C.Furunes Hopen (vocals,keyboards).