Konsert: Karin Krog

Dagen før sin 80-årsdag, opptrer Karin Krog på Rockheim sammen med Vigleik Storaas (piano), Bjørn Alterhaug (bass) og Tom Olstad (trommer).

  • Karin Krog
    1/1

Kjøp billetter

Karin Krog har vært aktiv musiker siden hun som tenåring deltok på jammer i Oslo midt på 1950-tallet. Hun regnes av mange som norsk jazzvokals førstedame, og er uten tvil en av landets viktigste jazzprofiler.

Karin Krog har gjennom en lang karriere stadig evnet å fornye seg. Hun har eksperimentert med vokalteknikker, turnert verden rundt med både norske og internasjonale medmusikanter og opparbeidet seg et stort publikum både hjemme og ute.

I 2016 ble Karin Krog innlemmet i Rockheim Hall of Fame – for sin store betydning for norsk populærmusikks utvikling og utbredelse.

Søndag 14.mai har Krog med seg sine mangeårige samarbeidspartnere i Meantime, to av dem er bosatt i Trondheim. 15. mai fyller Karin Krog 80 år. 

Karin Krog – vokal, Vigleik Storaas – piano, Bjørn Alterhaug – bass,  Tom Olstad – trommer. 

Konserten er i samarbeid med Trondheim Jazzfestival (Jazzfest).

——————————————————————————————————————————————

Jazzfest 2017 går av stabelen 9-14.mai med en rekke konserter på forskjellige spillesteder. Drivkraften bak festivalen har siden etableringen vært å fronte et sterkt kunstnerisk innhold med hovedfokus på norsk, nordisk og europeisk jazz. Trondheim Jazzfestival har vært, og er gjennom sitt samarbeid med ulike musikalske miljøer ved NTNU en viktig bidragsyter for det vedvarende kvalitetssterke musikkmiljøet Trondheim.