Åpent på Kristi himmelfartsdag

Vi har åpent fra kl. 10 til 16 Kristi himmelfartsdag 30. mai, med både familieaktiviteter og omvisninger.

Dørene er åpne fra kl. 10 til 16, torsdag 30. mai, og vi byr på følgende program: 
PS - Alle under 16 år slipper inn gratis på Rockheim

Barnas Time kl. 12: Her får de yngste oppleve Rockheims «hemmelige» lokaler, kanskje tegne i Knutsen & Ludvigsen-rommet og oppleve lydanlegget på Rockheim (på forsvarlig vis, så klart!). Barnas time passer for barn fra 5 til 12 år. Oppmøte i resepsjonen. 

Omvisning i Soli Deo Gloria kl.13: Få med deg en omvisning i vår ferskeste, temporære utstilling om kristendom og populærmusikk i Norge. 

Drop-in ukulelekurs kl.13.30: Prøv deg på noen grep ukulele med en av våre omvisere! Drop-in, oppmøte litt før kl.13.30 i resepsjonen. Ukulelekurset passer for alle fra fra 8 år og oppover. 

Norsk omvisning i hovedutstillingen kl. 14: Rockheims faste utstilling, Tidstunnellen, er utformet som en reise gjennom nyere norsk musikk og kulturhistorie. Her beveger du deg fra 1950-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Artister, musikken og rockens verktøy løftes frem i lys av de ulike tiårenes kulturhistorie. Under en omvisning vil du få en innføring i populærmusikkens utvikling i Norge og en veiledning i bruk av den interaktive utstillingen. 

Velkommen!