Hopp til hovedinnhold

Magne Furuholmen med eksklusivt design for Rockheim

Et spennende samarbeid mellom Magne Furholmen og Rockheim har resultert i et helt spesielt kunsttrykk, kun til salgs i butikken på Rockheim. Det originale dyptrykket kan kjøpes med eller uten Furuholmens egne eikerammer.

  • 1/1
    HEROIC MIRROR ECHO KICK. Innramming med Magne Furuholmens egne eikerammer

Originalt dyptrykk av Magne Furuholmen

Trykket med navn HEROIC MIRROR ECHO KICK er en setning satt sammen av bokstavene R.O.C.K.H.E.I.M 

Trykkene er laget eksklusivt for Rockheim, med et opplag på kun 30 stk. Trykkene er alle nummerert og signert av kunstneren. 

Pris for trykk med ramme kr.6900,- // Pris for trykk uten ramme kr.4500,-

størrelse på trykk: H54,5 x B40 cm

størrelse med ramme: H62,5 x B47,5 cm

Butikkleder på Rockheim, Christin Hoff, sier:

- Vi kontaktet Magne Furuholmen, han sa ja og vi fikk et originalt, spesialdesignet dyptrykk som vi er kjempefornøyde med. Hans tanker bak motivet, med bokstavene våre og elementene med instrumentformer, knytter motivet til Rockheim. Trykket er lekkert og gir rom for flere gode assosiasjoner.

I midten av juli kommer også en spesialdesignet kopp med utgangspunkt i samme motiv. Koppen er produsert av Porsgrunds Porselænsfabrik og vil kun være til salg i butikken på Rockheim. 


  • 1/1

Magne Furuholmen har sin kunstneriske bakgrunn som elev av kunstneren Kjell Nupen. Han har i dag etablert seg som kunstner både i Norge og internasjonalt. Som billedkunstner arbeider Furuholmen med maleri, grafikk, keramikk, glass og lyd, samt installasjoner. Med forskjellige teknikker innenfor grafikken, har Magne Furuholmen skapt et unikt formspråk. 

Det er innen dyptrykk han har spesialisert seg de siste årene. I enkelte komposisjoner utforsker han med språklige strukturer og bokstavenes visuelle kvaliteter, og språket blir gjenskapt som kunst. Hans formspråk er moderne, estetisk og visuelt fengende.

Furuholmen utgjør sammen med Morten Harket og Paul Waaktaar-Savoy popgruppen A-ha. Han spiller primært piano og keyboard i gruppen. 

Museum24:Portal - 2024.04.15
Grunnstilsett-versjon: 1