Nyheter

DKS_5_m.jpg

2000 elever har danset på Rockheim i januar

Vals, halling, reinlender, salsa og gangnam style er blant dansene som har stått på timeplanen for tiendeklassinger i Trondheim kommune denne vinteren.

rockheim restaurant

Torsdager = kveldsåpent museum!

Hver torsdag i januar, februar, mars og april holder vi utstillingene åpen til kl.20! Det vil være spesialomvisninger, drop-in instrument kurs, musikkquiz, minikonserter og mye mer - alt inkludert i inngangsbilletten! Det blir også gode priser på mat og drikke i Rockheim Panorama hver torsdag

B5A7988-Edit.jpg

Vinterprogrammet 2018!

Januar, februar, mars og april byr på flere spennende arrangement og gode faste helgetilbud for våre besøkende! Åpningstidene skiftes, og det blir blant annet kveldsåpent museum hver torsdag!

The_Pussycats_-_Sten_Ekroth_med_Strengelek_-_Pressens_Bild_AB_-_forside.jpg

Sten Ekroth (1934 - 2017)

Sten Ekroth (født 20. november 1934) døde 22. desember 2017, 83 år gammel. I Norge var han mest kjent som den fargerike manageren til The Pussycats, for å ha skrevet den kontroversielle boka «Strengelek» i 1967 og for sin kamp for å få Per Liland frikjent for drap.

Barnehage

Romjulsaktiviteter på Rockheim

27.12-30.12 kan du besøke museet mellom kl.11 og kl.16. Vi byr på Barnas time, omvisninger og demonstrasjoner på EDDA-rommet hver dag. Alt inkludert i inngangsbilletten

ROCKHEIM_POSTKORT_Jul-11.png

Rockheim i desember

Juleallsang med Rockheims husband, endrede åpningstider og forberedelser til det nye året!

kor_i_fengsel_2.jpg

Rockheim i fengsel med kor

For fjerde gang har Rockheim samarbeidet med Trondheim fengsel. Prosjektet ble avsluttet med korkonsert, til tross for at halve bassrekka ble løslatt underveis.

DSC03693.JPG

Erindringsprosjekt: Fra morgenstrekk til termosradio

Spontan solosang og mimring på Rockheims erindringsstund som åpnet denne uka.

nxt_mediatek.jpg

Stengt museum onsdag 15. november

Rockheim huser NxtMedia Conference onsdag 15. november. Det innebærer at museet er stengt for besøkende denne dagen.

nominerte_foto_collage.jpg

De nominerte til Rockheim Hall of Fame 2018

Alf Cranner, Morten Abel, Bøhren og Åserud, Casino Steel, Annbjørg Lien, Grethe Kausland, Stage Dolls, Kari Bremnes og Saft er nominert.