Hopp til hovedinnhold

2200 tiendeklassinger har danset til 80-tallet på Rockheim!

I januar og februar deltok alle tiendeklassinger i Trondheim kommune på en workshop på Rockheim med dans i fokus.

  • Elever ved Selsbakk ungdomsskole lærer koreografi av Rockheims formidlere.

Musikk, dans og 80-tallet har vært i fokus når alle byens 10. klassinger har besøkt Rockheim gjennom Den kulturelle skolesekken. Elevene har blitt delt i tre grupper og rullert mellom tre ulike stasjoner hvor de har lært en dans, laget en egen dans og brukt utstillingen SMILE – Lynn Goldsmith in the 80s som utgangspunkt for å lære om musikk på 1980-tallet. Til slutt har alle elevene samlet seg til «dansefest» for å vise til hverandre dansene de har lært og laget

  • Gode samarbeidsevner og danseglede fra elevene fra Selsbakk ungdomsskole!

Elevene har vært aktive gjennom hele opplegget, og selv om det å danse utfordrer komfortsonen for noen elever, har de kastet de seg ut i det og blitt med. Elevene har imponert med å bruke kreativitet og samarbeid når de har laget egen dans. Mange har syntes at høydepunktet var å lære en koreografert dans til låt fra 80-tallet. Vi ser på elevene at det å danse får fram mange SMIL! sier Gunveig Holthe, fagkoordinator for undervisning og fritid ved Rockheim.

  • 1/1
    Engasjement og kreativitet i fri flyt når ungdommene fra Selsbakk ungdomsskole lager sin egen dans!
  • 1/1
    Elevene fra Selsbakk ungdomsskole besøkte utstillingen SMILE - Lynn Goldsmith in the 80s for å lære om musikk fra 80-tallet.
Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1