Hopp til hovedinnhold

Danseokkupasjon av Rockheim!

I anledning danseutstillingen Everybody dance! åpner museet dørene og inviterer til dans!

  • Foto: Wil Lee-Wright/Rockheim

Rockheim ønsker å invitere danseklubber til å okkupere museet med dans på utvalgte lørdager og søndager i vår, i anledning utstillingen Everybody dance! . Hva vil det si? 

Din dansegruppe/ du som danser kan booke tid til å få et eget sosialt dansegolv på Rockheim. Kom for å sosialdanse, kom for å trene dans, kom for å ha kurs i dans. Inviter en fremmed museumsbesøkende inn i dansen! 

Du/dere vil være en dansende vert for publikum, og de eneste forventningene museet har til danseverter er at dere snakker med publikum om dans og skaper en relasjon basert på nysgjerrighet for dansen og Rockheims utstilling Everybody Dance!

Det dere kan oppnå er å knytte kontakt med Rockheim som formidlingssted, synliggjøre danseklubbens tilbud og få et sted å fortelle om, dele av og vise fram dansefellesskapet deres. 

Dans på museum krever interaksjon mellom publikum og dansere. Publikum møter dansen gjennom bevegelse, og kjenner hvordan rytmen sprer seg i kroppen. Terskelen for å selv delta skal være lav, så museet blir en møteplass der alle kan danse sammen uansett bakgrunn og erfaringer. 

Tilbudet gjelder fram til 15. juni 2022 og gjelder i museets ordinære åpningstid utvalgte lørdag og søndager.

Nysgjerrig? Ta kontakt med: 

Espen Mindrebø
Museumspedagog
Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1