Hopp til hovedinnhold

Rockheim har bursdag!

Onsdag 5. august er det ti år siden Rockheim først åpnet dørene sine for publikum. Dette har vi markert hele året med en rekke galleriutstillinger med fokus på samtid, seinåpne torsdager og forberedelser til en stor oppgradering av hovedutstillingen høsten 2020.

5. august 2020 er det 10 år siden Rockheim offisielt åpnet dørene for publikum. Dette har vi markert hele året med en rekke galleriutstillinger med fokus på samtid, seinåpne torsdager og forberedelser til en stor oppgradering av hovedutstillingen høsten 2020. 

2020 er også et år som har bydd på store utfordinger for Rockheim, og som har påvirket mange av de planlagte utstillingene og arrangementene for året. COVID 19-situasjonen og hensyn til smittevern fører også til at 5. august og bursdagsfeiringen blir noe dempet. 

Vi ønsker først og fremst å takke alle som har besøkt oss etter gjenåpningen. Rockheim har hatt særdeles godt besøk i sommermånedene og vi er takknemlig og rørt over hver og en som har tatt turen til Rockheim i sommer! 


Museum24:Portal - 2024.04.15
Grunnstilsett-versjon: 1