Hopp til hovedinnhold

Rockheim søker omvisere til sommeren 2023!

Rockheim søker omvisere til perioden juni, juli og august 2023. Det kan også være aktuelt med noe helgearbeid / tilkalling vår og høst 2023

 • Foto: Wil Lee-Wright

Museene i Sør-Trøndelag AS (MiST) er en av landets største kulturinstitusjoner, og består av 12 museer og 27 besøkssteder. Vi har museer innen kulturhistorie, industrihistorie, musikk, kunst, design og kystkultur. Vårt samfunnsoppdrag er å forvalte, formidle og legge til rette for forskning på vår felles historie og kulturarv.

Rockheim og Ringve Musikkmuseum er tillagt et nasjonalt ansvar for å dokumentere og formidle den norske musikkarven over et bredt sjangermessig spekter. Det sammenslåtte museet har et nasjonalt museumsfaglig ansvar for norsk musikkhistorie og musikkinstrumenter, og for forvaltning og formidling av Norges materielle, immaterielle og digitale musikkulturarv.

 Rockheim er det nasjonale museet for populærmusikk. Museet samler inn, tar vare på, forsker på og formidler norsk populærmusikk fra 1950-tallet og frem til i dag. Rockheim ligger på Brattørkaia i Trondheim.

Arbeidsoppgaver:

Ta imot publikum, selge billetter og gi informasjon.
Være vert i utstillingene.
Gjennomføre omvisninger, opplegg og aktiviteter for barn og voksne.
Rydde og selge varer i museumsbutikken.
Andre forefallende oppgaver etter behov.

 Vi søker deg med:

Stor interesse for og kunnskap om norsk populærmusikk og kulturhistorie.
God formidlingsevne og serviceinnstilling.
Gjerne erfaring innenfor kundeservice.
Gode norsk- og engelskkunnskaper.
Ferdigheter og kunnskaper innen andre kulturuttrykk som f.eks. dans, er et pluss.
Du må være over 18 år ved arbeidsstart

  Søknadsfrist 20.02.2023

  Aktuelle kandidater må kunne delta på opplæringskurs 17. og 18. april, og 12. juni.

  MiST ønsker at våre ansatte i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i samfunnet. Derfor oppfordres alle kvalifiserte kandidater uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn til å søke jobb hos oss. Jobben passer godt for studenter.

  Stillingen lønnes i stillingskode 1078 i henhold til Landsoverenskomst for museer og andre kulturinstitusjoner.

  For ytterligere opplysninger om stillingen, ta kontakt med Helle Thomassen Singsaas, avdelingsleder formidling, på telefon 905 72 187 / helle.singsaas@mist.no    

  Museum24:Portal - 2024.06.11
  Grunnstilsett-versjon: 1