Hopp til hovedinnhold

Rockheim søker omvisere til sommeren 2024

Rockheim søker omvisere til perioden juni, juli og august 2024. Det kan også være aktuelt med noe helgearbeid/tilkalling vår og høst 2024. Søknadsfrist er 16. februar 2024.

Arbeidsoppgaver: 

  • Ta imot publikum, selge billetter og gi informasjon 

  • Være vert i utstillingene  

  • Gjennomføre omvisninger, opplegg og aktiviteter for barn og voksne  

  • Rydde og selge varer i museumsbutikken 

  • Være fleksibel til å ta uforutsette oppgaver 

 

Vi søker deg med: 

  • stor interesse for og kunnskap om norsk populærmusikk og kulturhistorie.

  • god formidlingsevne og serviceinnstilling.

  • gode norsk- og engelskkunnskaper.

Du har gjerne erfaring innenfor kundeservice. Ferdigheter og kunnskaper innen andre kulturuttrykk, som for eksempel dans, er et pluss.

Du må være over 18 år ved arbeidsstart 

 Aktuelle kandidater må kunne delta på opplæringskurs 15. og 16. April, og 10. juni.  Kursdagene er lønnet. 

 Stillingene lønnes i stillingskode 1078 i henhold til Landsoverenskomst for museer og andre kulturinstitusjoner.  

 MiST ønsker at våre ansatte i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i samfunnet. Derfor oppfordres alle kvalifiserte kandidater uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn til å søke jobb hos oss. 

Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med avdelingsleder Helle Thomassen Singsaas på telefon 90 57 21 87 eller e-post helle.singsaas@mist.no

 Museene i Sør-Trøndelag AS (MiST) er Midt-Norges største kulturinstitusjon og Norges største museumsorganisasjon utenfor Oslo. MiST består av 12 museer og 32 besøkssteder med stor variasjon og bredde. Museene er: Kystmuseet i Sør-Trøndelag på Hitra, Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum i Trondheim, Orkla Industrimuseum på Løkken, Rindal skimuseum, Museet Kystens Arv i Rissa, Ringve Musikkmuseum og Rockheim i Trondheim, Trondheim kunstmuseum, Trøndelag Folkemuseum Sverresborg i Trondheim og Rørosmuseet. Døvemuseet i Trondheim og Trondhjems sjøfartsmuseum er begge museer administrert av Trøndelag Folkemuseum Sverresborg. 

Vår visjon er: Vi forteller historien, utfordrer samtida og preger framtida. MiST har et sammensatt samfunnsoppdrag både innenfor forvaltning og formidling av våre bygg og samlinger samt kunnskapsproduksjon. MiST har nylig vedtatt strategisk handlingsplan for 2023 – 2026 som ligger som føring for organisasjonen. 

Organisasjonen har om lag 230 ansatte og omsetter for omkring 300 millioner kroner årlig

Rockheim og Ringve Musikkmuseum er tillagt et nasjonalt ansvar for å dokumentere og formidle den norske musikkarven over et bredt sjangermessig spekter. Det sammenslåtte museet har et nasjonalt museumsfaglig ansvar for norsk musikkhistorie og musikkinstrumenter, og for forvaltning og formidling av Norges materielle, immaterielle og digitale musikkulturarv. 
 
Rockheim er det nasjonale museet for populærmusikk. Museet samler inn, tar vare på, forsker på og formidler norsk populærmusikk fra 1950-tallet og frem til i dag. Rockheim ligger på Brattørkaia i Trondheim. 

  • 1/1
Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1