På stengrunn // Rockheim

På stengrunn returnerer til Rockheim med et nytt, kritikerrost album og Pål «Moddi» Knutsen på laget. Billetter er nå ute til konserten på Rockheim scene søndag 18. oktober kl. 19.

  • Lars Klevstrand, Steinar Ofsdal, Carl Morten Iversen, Jon Arne Corell, Kari Svendsen og Pål "Moddi" Knutsen er klare for konsert på Rockheim 24. mai.
    1/1
    Lars Klevstrand, Steinar Ofsdal, Carl Morten Iversen, Jon Arne Corell, Kari Svendsen og Pål "Moddi" Knutsen er klare for konsert på Rockheim 24. mai.

OBS: dette arrangementet er dessverre utsatt, på grunn av Covid 19-situasjonen. 
Ny dato er 18. oktober 2020 
Om du ønsker å refundere billetten(e) du har kjøpt via hoopla.no så er det bare å sende en epost om dette til support@hoopla.no
Har du kjøpt billett i resepsjonen på Rockheim, send en epost til rockheim@rockheim.no

Alle som vil ha refundert billettene sine, får det.

De som ønsker å beholde billetten sin og benytte den til høsten, kan bare beholde billetten sin og bruke den da. 

Tre år etter sin utsolgte konsert på Rockheim scene, kommer bandprosjektet På Stengrunn tilbake, nå med nye, kritikerroste sanger og nytt medlem i form av Pål «Moddi» Knutsen. 

Konsert: På stengrunn
Søndag 18. oktober kl. 19
Rockheim scene
Billetter på hoopla.no eller i resepsjonen på Rockheim

I 1973 ble en klassiker innen visesjanger gitt ut: På stengrunn - 16 sanger av Rudolf Nilsen. LP-platen solgte til sølv i løpet av tre år og har fått en spesiell status blant visepublikummet. Den opprinnelige gruppen bak platen - Lillebjørn Nilsen, Jon Arne Corell, Lars Klevstrand, Kari Svendsen, Steinar Ofsdal og Carl Morten Iversen - har holdt utallige konserter siden den gang, har vært særlig aktiv de siste 10 årene og holdt konserter over hele landet - det siste året også med den yngre visesangeren Pål Moddi Knutsen som erstatter for Nilsen. 

I desember 2019 ga gruppa ut oppfølgeren På gjensyn, med et utvalg Rudolf Nilsen-dikt som ikke tidligere er blitt tonesatt. Albumet har fått særdeles gode kritikker og På stengrunn har gjort flere utsolgte konserter siden. 

På Rockheim får du en hovedvekt av låter fra På gjensyn, men også noen klassikere fra På Stengrunn. Velkommen!