Påsken på Rockheim

Vi holder dørene åpne i påskeferien og kan by på mye fint for hele familien, alt inkludert i inngangsbilletten! Restauranten vår, Rockheim Panorama, har også et flott barnetilbud hver dag i påsken!

Barnas Time kl. 12: Her får de yngste oppleve Rockheims «hemmelige» lokaler, kanskje tegne i Knutsen & Ludvigsen-rommet og oppleve lydanlegget på Rockheim (på forsvarlig vis, så klart!). Barnas time passer for barn fra 5 til 12 år. Oppmøte i resepsjonen.

Intro til Ei vise er så mangt kl. 13: Bli med på en kort introduksjon til den skiftende utstillingen Ei vise er så mangt. Dette er en utstilling om norsk visesang, visetradisjoner, visebølgen, viseartistene og ikke minst visas betydning for utviklingen av den norske populærmusikken. 

Intro til En blå ballong kl. 13.30:  Bli med på en kort introduksjon til den nye utstillingen En blå ballong, som i hovedsak handler om Arne Bendiksens 60-tall. Denne miniutstillingen utgjør en del av 60-tallsrommet i Rockheims hovedutstilling. Unike filmklipp, lydspor fra gamle plateutgivelser, instrumenter og kostymer er blant ingrediensene i utstillingen. 

Åpen omvisning i hovedutstillingen kl. 14: Rockheims faste utstilling, Tidstunnellen, er utformet som en reise gjennom nyere norsk musikk og kulturhistorie. Her beveger du deg fra 1950-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Artister, musikken og rockens verktøy løftes frem i lys av de ulike tiårenes kulturhistorie. Under en omvisning vil du få en innføring i populærmusikkens utvikling i Norge og en veiledning i bruk av den interaktive utstillingen. 

Våre åpningstider lørdag før palmesøndag, til og med 1. påskedag er 10.00 - 16.00 (stengt 26.mars og 2.påskedag). 

Rockheim Panorama har et ekstra godt barnetilbud i påsken! Pannekaker eller pølser + saft, appelsin og en kvikklunch til kun 50,-! Les mer om restauranten her: https://rockheim.no/rockheim-panorama/

Alle tilbud er inkludert i inngangsbilletten, og husk at barn under 16 år kommer inn gratis på Rockheim!

  • Gaute og barna på 1980-tallsrommet
    1/1
    Geir Mogen/Rockheim