Pop Clubben: Offline, Stratos + Rockheims husband

Pop Clubben ruller videre torsdag 1.juni kl. 20.00 med følgende band på scenen:

OFFLINE

Bandet liker å hente frem mindre kjente hits fra de mer seiglivede pop og rockartistene fra slutten av 70-tallet til begynnelsen av 90-tallet. Bandet ble etablert i 2015 og dette er deres andre konsert. Offline er Endre Rudolfsen (gitar/vokal), Øystein Stavli (trommer), Stein Holien (bass), Tore Kvaal (keyboard) og Perica Benic (gitar).

STRATOS

"Stratos" starter sin musikkarrieren i 1977, bandets første offisielle spillejobb er 17. mai samme år. 

Stratos spiller på skolefester og fritidsklubber og er i perioden fra 1977 til 1980 Norges yngste band. Reportuaret besto av egen komponerte låter som "Norsktoppen", Maggan te`n Jensen m.fl blandet medcover låter fra Norskeartister og 50 / 60/ og 70 talls hits.

Høydepunktet i Stratos`s karriere er flere opptredener i TV-programmet 1/2 7 på NRK som på den tiden var det mest populære ungdomsprogrammet som gikk på TV. Bandet medvirker også sammen Åge Aleksandersen & sambandet, Jahn Teigen m.fl. i videon til Trond Viggo Torgersen `s hit Hjalmar

Bandet ble oppløst i juni 1980.

Medlemmer:

Petter Wavold Vokal/Bass

Henki Ofstad Piano/Vokal

Kjell Jacobsen Trommer

Egil Amland Gitar

Henki Ofstad Piano/Vokal

ROCKHEIMS HUSBAND

Rockheims husband fremfører 60-talls popmusikk på tidsriktig vis. Husbandet er satt sammen av ansatte fra Rockheim som alle er erfarne musikere. 

Christin Hoff Vokal 

Annelise Ofstad Aar Vokal

Kristian Larsen Moen Bass

Mathias Østrem Gitar

Kristian Krokfoss Gitar

Espen Mindrebøe Trommer 

Pop Clubben har som vane å bli utsolgt, så her er det lurt å være tidlig ute. Billetter kjøpes i resepsjonen på Rockheim, eller på hoopla.no.


Velkommen!


  • Stratos
    1/1
    Stratos