Pop Clubben desember 2018

The Silver Heroes og The Moen Experience står på scenen under årets siste Pop Clubben på Rockheim.

  • Pop Clubben
    1/1

Velkommen til årets siste runde med Pop Clubben på Rockheim!

Torsdag 6. desember, dørene åpner kl. 19.30. 

Denne kvelden får du oppleve The Silver Heroes og The Ghost Gang på scenen. 

Pop Clubben har blitt utsolgt de to foregående månedene, så vi anbefaler å kjøpe billett (kr. 150,-) på forhånd. 
Enten i resepsjonen på Rockheim eller via www.hoopla.no. Få mer informasjon om kjøp av billett på nett, ved å trykke her. 

Tidligere annonserte The Ghost Gang har dessverre måttet avlyse sin opptreden denne kvelden. 

The Silver Heroes

Bandet er en god komposisjon av folk fra Byåsen og Ila, noe som var uhørt da bandet vokste opp på 50-60-tallet. De som vokste opp på Byåsen tok tidlig navnet The Heroes etter å ha sett the Heroes of Telemark på kino. Ila- gutta spilte på den tiden i et band som het The Napkins. Dagens band ble startet for ca. et og et halvt år siden. Siden nyttår ble bandet utvidet med en kjekk kar som vokste opp på Heimdal. Bandet spiller god gammel rock and roll, samt litt «shadow»-musikk. De øver en gang i uka og består av følgende medlemmer: Øistein Voie- sologitar. Tore A. Karlsen- gitar og vokal. Torbjørn Sætherhaug- gitar. Stig Bakke- bass og vokal. Torbjørn Ulleberg- trommer og vokal.

The Moen Experience

The Moen Experience, med Vebjørn Moen og blant annet sønnene Jonas og Kristian Moen, stiller med fullt band og et repertoar med gode, gamle låter fra 60- og 70-tallet. Fra Procul Harum til Rolling Stones. Her blir det både rock, soul og blues.

Velkommen!