Pop Clubben: Flash m/Anita Bogen, Mr.Moens Experience og Skulls

Pop Clubben kjører på igjen med fulle hus hver første torsdag i måneden! Torsdag 6.april går hele tre band på scenen og det forventes topp stemning med 60-talls musikk i konsertsalen

Mr Moens Experience

The Moen Experience. Vebjørn Moen med sønner Jonas og Kristian Moen stiller med fullt band, og har for anledningen satt sammen et repertoar med gode gamle låter fra 60- og 70-tallet. Fra Procul Harum til Rolling Stones. Her blir det både rock, soul og blues. Gjengen har tidligere spilt flere ganger på Pop Clubben med forskjellige band: Zaginata, Vebjørn Moen in The Neighbourhood, Stones og Donald med venner.

Flash m/Anita Bogen

Skulls

The Skulls ble startet som en vill, forsinka ungdomsdrøm i 2004 av fire godt voksne menn. Ingen hadde hverken musikalsk bakgrunn eller nevneverdig musikalitet med seg, men et ukuelig pågangsmot for å følge drømmen. Drømmen var å spille en konsert, men nå etter 13 år ha de passert over hundre konserter, lager eget materiale hvor låtene er listet i NRK. De har varmet opp for storheter som Ian Hunter og Vidar Busk, spilt på store og små festivaler og har fortsatt den samme gløden over seg.The Skulls består av Terje Fossum (trommer), Torgeir Wærnes (bass), Kåre Saksvik (gitar) og Ståle Tonning (vokal/gitar)

Dørene åpner kl.19 og første band ut går på kl.20.00! Pop Clubben har som vane å bli utsolgt, så her er det lurt å være tidlig ute.

Billetter kjøpes i resepsjonen på Rockheim, eller på hoopla.no.

Pris: 150,-