Pop Clubben juni 2018

Offline, Stones og selveste DJ Charlie stiller i siste Pop Clubben før sommerferie.

  • 1/1

Siste runde med 60- og 70-tallsmusikk før Pop Clubben tar sommerferie!

Torsdag 7. juni kan du oppleve Offline og Stones på Rockheim scene, og ikke minst DJ Charlie. 

Billetter kan du som vanlig kjøpe både i resepsjonen på Rockheim, eller på nett via hoopla.no

Trykk her for å finne billetter på nett. 

OFFLINE

Trondheimsbaserte Offline gjør sin andre opptreden hos Pop Clubben og serverer denne gangen et knippe Billboard Top-40 hits hovedsakelig fra 60, 70 og 80-tallet. Bandet byr på et variert repertoar med blant andre Creedence, Supertramp og Duran Duran. Bandet består av Endre Rudolfsen (vokal), Øystein Stavli (trommer), Stein Holien (bass), Tore Kvaal (keyboard) og Perica Benic (gitar). 


STONES

Nok en gang blir det tribute til Rolling Stones når Donald med venner inntar scenen på Rockheim. Det er bare å forvente god stemning når bandet fremfører noen av de beste klassikerne fra 60- og 70-tallet. Stones har de siste årene gjort rekke konserter med sitt Stones-repertoar, og lover også denne gangen å gjøre sitt beste for at dette blir en minneverdig aften på Rockheim.
Bandet består av:
Odd Jarle "Donald" Bruseth - Vokal
Harald Schønberg - Gitar
Jonas Moen - Gitar
Inge Hanshus - Trommer
Kristian Moen - Bass

DJ Charlie

Siden det hele startet i New York i 1984, har DJ Charlie hatt rundt 100 spilledager hvert år. Her har vi med en meget profesjonell, spilleglad DJ å gjøre, som det alltid stilles store forventninger til. Det som engang var hans hobby, ble hans liv. DJ Charlie vil sørge for perfekte rammer rundt vårsesongens siste runde med Pop Clubben. 

Velkommen!