Pop Clubben: The Silver Heroes, Torvald Tåke Band og Grethe Bogen Band!

Pop Clubben på Rockheim ruller videre, denne gang torsdag 4.mai kl. 20.00 med The Silver Heroes, Thorvald Tåke Band og Grethe Bogen Band på scenen!

Om bandene: 

Grete Bogen Band

Bandet er nytt, men musikerne har lang fartstid i det trønderske musikkliv i forskjellige settinger, blant de fremste band i regionen. Nå samlet i det nye country/countryrock-prosjektet GBB. Grete er frontfigur og vokalist, og med sin naturlige sjarme og scenetekke, er det få vokalister som matcher hennes utstråling og vokale prestasjoner. På bass er det Audun Halsteinli som, stødig som få, briljerer, og utgjør et stødig komp sammen trommisen i bandet, Inge Warankov. Keyboards trakteres av eminente Hugo Eriksen: like kontrollert enten det er synt, orgel eller piano. To gitarister som spiller det meste av strengeinstrumenter : alt fra akustiske gitarer, el.-gitarer, mandolin og steel gitar. Like bra fremført av  Tore Wullum og Gisle Bolland. Alle i bandet er med og korer og bygger godt opp omkring Gretes vokal.

The Silver Heroes

Bandet er en god komposisjon av folk fra Byåsen og Ila, noe som var uhørt da bandet vokste opp på 50-60-tallet. De som vokste opp på Byåsen tok tidlig navnet The Heroes etter å ha sett the Heroes of Telemark på kino. Ila- gutta spilte på den tiden i et band som het The Napkins. Dagens band ble startet for ca. et og et halvt år siden. Siden nyttår ble bandet utvidet med en kjekk kar som vokste opp på Heimdal. Bandet spiller god gammel rock and roll, samt litt «shadow»-musikk. De øver en gang i uka og består av følgende medlemmer: Øistein Voie- sologitar. Tore A. Karlsen- gitar og vokal. Torbjørn Sætherhaug- gitar. Stig Bakke- bass og vokal. Torbjørn Ulleberg- trommer og vokal.

Torvald Tåke Band

Bandet ble stiftet i 2003 og består av Jan Ivar Småvik på bass, Rune Halvorsen på trommer, Svein Erik Gjølmesli på gitar og Kåre Saksvik sang/gitar. Bandet spiller gitarbasert rock N roll coverlåter med inspirasjon fra tidlig 70 tall

Pop Clubben har som vane å bli utsolgt, så her er det lurt å være tidlig ute. Billetter kjøpes i resepsjonen på Rockheim, eller på hoopla.no.

Link til billettsalg her: https://rockheim.hoopla.no/sales/2544263702

Velkommen!