Pop Clubben november 2019

Velkommen til ny runde med Pop Clubben! The Silver Heroes, Grete Bogen Band og Stones stiller på scenen torsdag 7. november 2019. Billetter i salg på hoopla.no og i resepsjonen på Rockheim.

  • Pop Clubben
    1/1

Pop Clubben ble opprinnelig grunnlagt på tidlig 60-tall med klubbkvelder i Studentersamfundet - som oftest konsertkvelder full av dansende ungdom, med både nasjonale og internasjonale artister på scenen.  

De siste årene har Pop Clubben gjenoppstått på Rockheim scene.
Forvent heftig 60- og 70-tallsmusikk fra rutinerte, spillesugne musikere på scenen.

Denne kvelden får vi besøk av bandene Stones, The Silver Heroes og Grete Bogen Band.

Dørene åpner kl. 19.30. Første band går på scenen ca. kl. 20.05.

PS - Pop Clubben blir ofte utsolgt. Det er lurt å kjøpe billett på forhånd om du er sikker på at du skal ta turen. Søk etter billett her, eller kjøp i resepsjonen på Rockheim.

Pop Clubben
Torsdag 7. november kl. 19.30
Med: The Silver Heroes, Grete Bogen Band, Stones
Billetter på hoopla.no eller i resepsjonen

Om kveldens band: 

THE SILVER HEROES

Bandet er en god komposisjon av folk fra Byåsen og Ila, noe som var uhørt da bandet vokste opp på 50-60-tallet. De som vokste opp på Byåsen tok tidlig navnet The Heroes etter å ha sett the Heroes of Telemark på kino. Ila- gutta spilte på den tiden i et band som het The Napkins. Dagens band ble startet for ca. et og et halvt år siden. Siden nyttår ble bandet utvidet med en kjekk kar som vokste opp på Heimdal. Bandet spiller god gammel rock and roll, samt litt «shadow»-musikk. De øver en gang i uka og består av følgende medlemmer:Øistein Voie- sologitar. Tore A. Karlsen- gitar og vokal. Torbjørn Sætherhaug- gitar. Stig Bakke- bass og vokal. Torbjørn Ulleberg- trommer og vokal.

STONES

Gjør klar for en real hyllest til Rolling Stones, når Donald med venner inntar scenen på Rockheim. Det er bare å forvente god stemning når bandet fremfører noen av de beste klassikerne fra 60- og 70-tallet. Stones har de siste årene gjort rekke konserter med sitt Stones-repertoar, og lover også denne gangen å gjøre sitt beste for at dette blir en minneverdig aften på Rockheim.

Bandet består av:
Odd Jarle "Donald" Bruseth - Vokal
Harald Schønberg - Gitar
Jonas Moen - Gitar
Kristian - Trommer
Kristian Moen - Bass

GRETE BOGEN BAND

Bandet er forholdsvis nytt, men musikerne har lang fartstid i det trønderske musikkliv i forskjellige settinger, blant de fremste band i regionen. Nå samlet i country/countryrock-prosjektet GBB. Grete er frontfigur og vokalist, og med sin naturlige sjarme og scenetekke, er det få vokalister som matcher hennes utstråling. På bass er det Audun Halsteinli som utgjør et stødig komp sammen trommisen i bandet, Inge Warankov. Keyboards trakteres av eminente Hugo Eriksen: like kontrollert enten det er synt, orgel eller piano. To gitarister som spiller det meste av strengeinstrumenter : alt fra akustiske gitarer, el.-gitarer, mandolin og steel gitar. Like bra fremført av Tore Wullum og Gisle Bolland. Alle i bandet er med og korer og bygger godt opp omkring Gretes vokal.

VELKOMMEN!