Pop Clubben oktober 2019

Høstens første runde med Pop Clubben torsdag 3. oktober byr på Jason, Jetsan og The Little Lord Fauntleroys.

 • 1/1

Gjør klar for høstens første Pop Clubben på Rockheim! Denne gang stiller Jason, Jetsan og The Little Lord Fauntleroys på scenen fra kl. 20.00 og utover. 

Pop Clubben
Torsdag 3. oktober 19.30
Kjøp billetter her eller i resepsjonen på Rockheim

PS - kl. 19.00 samme kveld blir det åpning av utstillingenSwingin’ 60’s i Trondheim - med rock, beat, pop, riff og piggtråd, i Rockheim galleri. Her er også Pop Clubben fra 60-tallet representert. Det er gratis inngang på utstillingsåpningen. 

Jason

 • Jason. Fra venstre Stein Honne, Jan Aage Hansen, Torbjørn Ulleberg, Jens Petter Iversen og Arne Wraalsen. Foto: Bertil Lien.
  1/1
  Jason. Fra venstre Stein Honne, Jan Aage Hansen, Torbjørn Ulleberg, Jens Petter Iversen og Arne Wraalsen. Foto: Bertil Lien.

Jason ble startet opp i april 1969, men røttene går lengre tilbake enn som så. Gruppens skaper Arne Wraalsen, som den dag i dag fortsatt er aktiv musiker, dannet allerede sommeren 1963 bandet Golden Stars – et typisk Shadow-band. Deretter startet han Hypocritical Exellencies som holdt det gående et par år. Exellencies ble senere til bandet Circulation, et band som spilte såkalte listetravere og endte i 1968. Nå var det svensktoppene som fenget, dansebandet Gromgutan ble stiftet og endte på 4. plass i Trøndersk Mesterskap i 1969. Gromgutan ble tilbudt et månedsengasjement på Skansen, og forandret dermed stil og besetning – og ble til Jason. Den første konstellasjonen besto av Arne Wraalsen, Dag Jonsen, Jan Aage Hansen, Lars Rødli, Stein Honne og Jens Petter Iversen. Stein Olsen var også med bandet i perioder. Etter hvert utviklet Jason seg, og spilte emr og mer rytmisk og latinamerikansk musikk, med Santana som forbilde. Bandet ble nummer 2 i Trøndersk i 1971. Fra 1972 besto Jason av Arne Wraalsen, Jan Aage Hansen, Jens P. Iversen, Jan Taftø og Bjørn Næss. Senere takket Hansen, Taftø og Næss for seg, og inn kom Hans Waage og Asbjørn Bach. Denne utgaven gjorde et noen spillejobber, uten at det tok av. I november 1972 ble det enda en ny besetning, bestående av Wraalsen, Jan Aage Hansen, Stein Honne og Torbjørn Ulleberg. Og det var denne besetningen som stakk av med seieren i Trøndersk Mesterskap i 1973, noe som resulterte i at bandet turnerte mer enn noen gang. Militærtjeneste og fast arbeid førte til flere endringer i besetningen i tiden som kom. Jason gjorde sin siste turne sommeren 1975, en turne rundt Trondheimsfjorden, som endte i Leksvika.

Nå gjør de altså comeback på Pop Clubben på Rockheim. 
Jason anno 2019 består av: 
Arne E. Wraalsen (Sang og Gitar) - Startet Jason i 1969, med til 1975.
Jan Aage Hansen (Sang og Gitar) - Med fra 1969 til 1975.
Stein Honne (Key-boards og Percussion) - Med fra 1970 til 1975.
Torbjørn Ulleberg (Trommer og Kor) - Med fra 1973 til 1975.
Tore M. Pedersen (Bass og Kor) - Med fra 1974 til 1975.
Tore Wullum (Gitarer m.m.) - Med fra 2019.
I tillegg stiller Jason med gjestevokalist:
Dag Jonsen (Sang) - Med fra 1969 til 1971.

The Little Lord Fauntleroys

 • 1/1

The Little Lord Fauntleroys består av meritterte og rutinerte musikere, som fremfører både åpenbare og skjulte perler fra 60- og 70-tallet. Bandet har gjort en del jobber i det siste, og gleder seg stort til å innta scenen på Pop Clubben, foran et entusiastisk publikum. 
Besetning: 
Ganges Nordal, vokal, kor, akk guitar, keys
Sigmund Vegge, gitar
Kristian Krokfoss, gitar, akk guitar, keys
Kristian «Fauntleroy» Moen, bass
Espen Mindrebø, slagverk
Lena Sylvia Hanssen, vokal, kor og perkusjon

Jetsan

 • Foto: Erlend Aune/Innherred
  1/1
  Foto: Erlend Aune/Innherred

Jetsan ble startet i Levanger på midten av 60-tallet. Først under navnet The Jets, med skiftende besetning fram til 1967, da gruppen telte seks medlemmer som skulle utgjøre ryggraden i det som fikk navnet Jetsan rundt 1970. Bandet var på stort sett på veien hver helg, med spilleoppdrag både fredag og lørdag, frem til punktum ble satt i 1972.  Trestemt vokal og låter av band som Hollies og Beatles står på menyen når Jetsan stiller på Pop Clubben. 
Besetning: 
Toralf Lund, gitar
Tor Sivertsen, sang
Kjell Granås, trommer
Halvard Matberg, orgel